La 90 de ani, a gonit cu maşina pe contrasens

Ultima actualizare:

    Un bătrânel din Băicoi a intrat pe DN1 şi a luat-o greşit spre Braşov.  Poliţiştii au reuşit să-l oprească şi au evitat o tragedieFoto: Rexfeatures
Un bătrânel din Băicoi a intrat pe DN1 şi a luat-o greşit spre Braşov. Poliţiştii au reuşit să-l oprească şi au evitat o tragedieFoto: Rexfeatures

Mai ceva ca-n filmele de acţiune. Traficul pe DN 1, în Prahova, a fost oprit de urgenţă ieri după ce mai mulţi şoferi au sunat la 112 şi au anunţat că o maşină rulează pe contrasens. La scurt timp, conducătorul teribilist a fost tras pe dreapta. Nu mică a fost mirarea poliţiştilor când au aflat că şoferul are 90 de ani.

Totul s-a petrecut pe DN1, în dreptul localităţii Băicoi. Şoferul, care are permis din 1945, a plecat de acasă, cu treburi. Cum-necum, a reuşit marea “performanţă” să ajungă pe contrasens şi să meargă aşa câţiva kilometri, spre disperarea celor care circulau regulamentar. Dacă unii au crezut iniţial că este vorba despre vreo filmare sau chiar o farsă, ceilalţi şoferi au realizat repede ce pericol îi pândeşte.“Conducătorul auto a pătruns direct pe contrasens şi a rulat pe sensul opus de mers. Mai exact, la ieşirea în DN1 a virat dreapta către Braşov şi a intrat pe sensul opus de circulaţie. Conducătorii auto au sesizat prin 112. Poliţiştii au restricţionat traficul”, a declarat Adrian Iacob de la Poliţia Rutieră Prahova.După ce a fost verificat de oamenii legii, s-a stabilit că şoferul “curajos” are 90 de ani şi este din Băicoi. El nu le-a oferit poliţiştilor vreun motiv pentru care a comis imprudentul gest. Totuşi, e posibil ca el să se fi încurcat şi să fi vrut, de fapt să o ia spre Ploieşti.

Maşina moşului a ajuns  în siguranţă în curtea casei
Maşina moşului a ajuns în siguranţă în curtea casei

“Din când în când îl mai văd pe stradă, atrage atenţia maşina. E un Fiat din anii ’60. Nu mă surprinde, poate o fi vrut să stabilească un record”, a declarat amuzat Ciprian Stătescu, primarul din Băicoi. Şi uite aşa, după o asemenea păţanie, teribilistul şofer s-a ales cu o amendă de 420 de lei, iar permisul i-a fost reţinut pe o perioadă de 60 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net