Kovesi avertizează: „Trebuie să ne dorim o Românie fără corupție”

Ultima actualizare:

    Laura Codruța Kovesi (43 de ani)Foto: Arhiva Click!
Laura Codruța Kovesi (43 de ani)Foto: Arhiva Click!

Joi (25 februarie), procurorul șef DNA, Laura Codruța Kovesi, a prezentat bilanțul anului trecut. În încheierea discursului său, aceasta a dat un avertisment. A pledat pentru îndeplinirea așteptărilor societății de a „avea o Românie fără corupție”.

„În această luptă am avut alături de noi cel mai important aliat: cetățenii României. Fără ei, munca noastră nu ar fi fost posibilă. Sunt mii și mii de oameni alături de noi și de munca noastră. Sunt acei oameni cinstiți care vor o societate clădită pe corectitudine și respect. Sunt acei oameni onești care în urmă cu doar câteva luni au strigat în stradă-corupția ucide. Această conștientizare a societății este cea care ne ajută cel mai mult în lupta împotriva corupției. Iar noi trebuie să continuăm să investigăm faptele de corupție. Să ne dedicăm activitatea pentru curățarea țării. Să rămânem implicați serios și să anchetăm corupții  indiferent de funcție sau de averea pe care o au. Să fim curajoși și determinați. Să îndeplinim această așteptare a societății de a avea o Românie fără corupție. Pentru asta însă...toți cei care suntem aici, în această sală, va trebui să dorim în continuare ”, a spus Laura Codruța Kovesi la finalul discursului, citată de hotnews.ro.

La ședință au participat, printre alții: președintele Klaus Iohannis, premierul Dacioan Cioloș, șefa Înaintei Curți, Livia Stanciu, ministrul Justiției, Ralua Pruna, președintele CSM, Mircea Aron, șeful SRI, Eduard Helvig, ministrul de Interne, Petre Toba și prim adjunct Parchetul General, Bogdan Licu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net