Klaus Iohannis: „Sufletele noastre sunt din nou în doliu”

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis FOTO: Arhiva personală
Klaus Iohannis FOTO: Arhiva personală

Vineri (13 noiembrie) au avut loc șase atentate simultane în Paris. Peste 120 de persoane și-au pierdut viața, dintre care doi cetățeni români. Alți 200 de oameni au fost răniți, aproximativ 90 dintre ei aflându-se în stare gravă. Președintele României a transmis un mesaj de condoleanțe pentru cuplul român ucis în atentatelel de la Paris.

„În tragedia de azi-noapte din Paris și-au pierdut viața doi cetățeni români. Din nou, sufletele noastre sunt în doliu și vă cer tuturor să rămânem uniți și solidari. Familiilor îndoliate le transmit toată compasiunea mea”, a cris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Ciprian și Lăcrămioara se aflau într-un bar din Paris, care a fost atacat de teroriști
Ciprian și Lăcrămioara se aflau într-un bar din Paris, care a fost atacat de teroriști

Ministerul Afacerilor Externe al României a anunțat, sâmbătă (14 noiembrie), că printre victimele atentatelor de la Paris s-au numărat și doi români: „Ministerul Afacerilor Externe anunţă cu profund regret că decesul a doi cetăţeni români în atacurile produse în cursul nopţii trecute în capital Franţei a fost confirmat de autorităţile franceze. MAE informează că Ambasada României la Paris este în legătură cu familiile acestora şi le va acorda asistenţa consulară necesară”.

Cuplul are un copil de trei ani

Mesajul publicat de Președintele României
Mesajul publicat de Președintele României

Doi români și-au pierdut viața în urma atentatelor care au avut loc la Paris vineri noapte (13 noiembrie). Din primele informații care au apărut în presă ar fi vorba despre un cuplu, un bărbat din Tulcea și o femeie din Baia Mare. Cei doi au un copil mic, în vârstă de trei ani. Cei doi tineri ar fi fost în barul parizian care a fost atacat terorişti, la o aniversare.

„Este vorba despre Ciprian şi Lăcrămioara, el din Tulcea şi ea din Baia Mare. Părinţi ai un copilaş de 2-3 anişori. Aceştia sunt tinerii români care au murit sub ploaia de gloanţe în barul atacat de Kamikaze. Zilele următoare poate ne mobilizăm şi ajutăm cu ceva banuţi familiile să le repatrieze trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri”, a declarat o prietenă a cuplului, citată de Adevărul.

Atentatele de la Paris, în imagini

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
parasutism MapN jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net