Klaus Iohannis a refuzat în scris remanierea lui Nicolicea, Florea și Brăiloiu

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis a criticat Partidul Social Democrat, cât și pe liderul acestuia, Liviu DragneaFoto: arhiva Click!
Klaus Iohannis a criticat Partidul Social Democrat, cât și pe liderul acestuia, Liviu DragneaFoto: arhiva Click!

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri, 15 mai, că a trimis refuzul său scris pentru cele trei remanieri propuse în cursul lunii aprilie. Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa Partidului Social Democrat și a subliniat că interesul acestui partid este acela de asigura bunăstarea liderului său, ceea ce este condamnabil. Preşedintele a declarat că, pentru că Dragnea şi alţii au probleme reale cu justiţia, în Europa nu mai discută nimeni cu ei, şi atunci, cum liderul PSD nu discută cu Europa, PSD are impresia că nici România nu mai trebuie să fie aproape de Uniunea Europeană, relatează news.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că miercuri a trimis refuzul său scris pentru cele trei remanieri propuse în aprilie și a atacat, încă o dată, Partidul Social-Democrat, dar și pe liderul acestuia, Liviu Dragnea. Președintele a subliniat că partidul își concentrează eronat atenția asupra rezolvării problemelor pe care le întâmpină Liviu Dragnea, în loc să se focuseze asupra bunăstării românilor. 

„Zero autostrăzi, zero spitale, la capitolul realizări nimic, cu o excepţie, la modificări pe legile justiţiei, la modificări pe codurile penale au lucrat mult şi prost. Se pune întrebarea retorică: de ce au lucrat pesediştii atât de mult şi atât de intens pentru subjugarea justiţiei, pentru îndoirea legilor justiţiei? Păi răspunsul este cunoscut, arhicunoscut şi clar: pentru a-l scăpa pe Dragnea de justiţie, de asta lucrează PSD de 2 ani şi jumătate, pentru că, sigur, pentru PSD e mult mai important să-i fie bine lui Dragnea decât să-i fie bine României sau să le fie bine românilor. Şi, sigur, cum Dragnea şi alţii au probleme reale cu justiţia, în Europa nu mai discută nimeni cu ei. Şi atunci, cum Dragnea nu discută cu Europa, PSD are impresia că nici România nu mai trebuie să fie aproape de Uniunea Europeană”, a afirmat preşedintele Iohannis, potrivit news.ro.

„Înainte de sfintele sărbători de Paşti, mi-au propus pesediştii o remaniere a acestui guvern, nu pentru a face guvernarea mai bună, nu vă faceţi iluzii. S-au certat ei între ei acolo, găştile din PSD şi au venit cu trei propuneri. Persoanele propuse: Nicolicea, Florea şi Brăiloiu. Şi le-am spus atunci că nu sunt de acord cu această remaniere, fiindcă nu aduce nimic nou, nimic bun şi nu este făcută pentru a guverna mai bine. Astăzi le-am dat pesediştilor refuzul meu şi în scris, ca să înţeleagă mai bine că nu sunt de acord cu această remaniere”, a anunţat Klaus Iohannis. Șeful statului a concluzionat spunând că "membrii PSD nu au soluții concrete pentru România, ci încearcă, prin avalanșa de OUG doar să creeze impresia că depun eforturi și lucrează pentru români". 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net