Klaus Iohannis: ”Domnule Ponta, ce alte lucruri aţi mai ascuns în CV-ul dumneavoastră?"

Ultima actualizare:

    Klaus IohannisFoto cotidianul.ro
Klaus IohannisFoto cotidianul.ro

Preşedintele PNL şi candidatul ACL pentru fotoliul de la Cotroceni, klaus iohannis, îi solicită actualului premier şi contracandidatul său la alegerile prezidenţiale din toamnă să clarifice în faţa naţiunii aceste aspecte de care este acuzat.

”În spaţiul public s-au spus lucruri grave, care ne fac să credem că în unele instituţii ale statului există probleme de funcţionare. S-au făcut afirmaţii care ridică mari semne asupra trecutului unuia dintre candidaţii la Preşedinţia României, în speţă a domnului Victor Ponta. Având în vedere că aceste teme şi afirmaţii sunt de o gravitate deosebită, ele nu pot fi trecute cu vederea, nu pot fi muşamalizate. (...) Îi solicit domnului Victor Ponta să clarifice în faţa naţiunii situaţia domniei sale şi să facă lumină în această chestiune, să ne lămurească foarte bine care lucruri sunt adevărate şi care nu sunt adevărate din cele spuse de domnia sa”, a declarat Klaus Iohannis, citat de mediafax.ro

El a mai spus că la Craiova, atunci când şi-a lansat candidatura la Preşedinţie, Ponta a spus că este un politician tânăr, că a făcut numai lucruri bune şi că nu are absolut nimic de ascuns. ”Domnule Ponta, ce alte lucruri aţi mai ascuns în CV-ul dumneavoastră, ce alte lucruri nu ne-aţi spus şi ar fi fost bine să ne spuneţi?”, a adăugat Iohannis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net