Klaus Iohannis, câştigător în diaspora cu 83.5%

Ultima actualizare:

    Oamenii au înfruntat vremea rea pentru a votaFoto Facebook
Oamenii au înfruntat vremea rea pentru a votaFoto Facebook

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică noapte, că, după numărarea voturilor din 90,53% din secţiile de votare, "preşedintele României se numeşte Klaus Iohannis", acesta obţinând 54,39% din voturi, potrivit numărătorii paralele a ACL.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică noaptea, că, după numărarea voturilor din 90,53% din secţiile de votare, "preşedintele României se numeşte Klaus Iohannis", acesta obţinând 54,39% din voturi, potrivit numărătorii paralele a ACL. Blaga a menţionat că, după numărarea voturilor din cele peste 90% din secţiile de votare, Klaus Iohannis a obţinut 54,39% din voturi (5.667.706 de voturi), iar Victor Ponta 45,6% (4.753.429 voturi).

"E o mare victorie a lui Klaus Iohannis şi a marelui PNL şi acest lucru demonstrează cât de serioasă a fost abordarea noastră când am decis să construim marele partid al dreptei", a spus Blaga. El a arătat că ACL are peste un milion de voturi în faţă după ce au fost numărate rezultatele în 17.063 de secţii de votare. Blaga a mai spus că ACL a numărat voturile şi din diasporă în 135 de secţii adică în 42% din acestea iar Klaus Iohannis a obţinut 83,5%, în timp ce Victor Ponta a obţinut 16,5%.

Liderul PDL a arătat că acest scor din diaspora resprezintă răspunsul pentru refuzul Guvernului de a înfiinţa noi secţii de votare în diaspora şi de cât de necesară este o nouă legislaţie în domeniu. "Am câştigat Bucureştiul după mulţi ani, într-o manieră categorică. Am câştigat 29 de judeţe, faţă de 19 ale PSD", a spus Blaga, arătând că în Bucureşti ACL a obţinut aproximativ 55%, potrivit mediafax.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net