Kassi Rotariu merge acum ca un copil normal

Ultima actualizare:

    Dana Rotariu a însoţit-o  la clinica din Franţa,  acolo unde a fost supusă  mai multor intervenţii  chirurgicale
Dana Rotariu a însoţit-o la clinica din Franţa, acolo unde a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale

Viaţa Kassandrei Rotariu (12 ani) este desprinsă parcă din filmele de groază! Micuţa a fost părăsită de părinţi de mică şi adoptată de o bunică nebună care a aruncat-o de la etaj. A fost nevoie de 44 de operaţii ca fata să poată merge acum aproape normal.

Dana şi Iosif Rotariu sunt doi oameni cu suflet mare! Fostul fotbalist şi soţia lui au înfiat-o pe Kassandra de la vârsta de 4 anişori. De atunci, scopul vieţii lor a devenit vindecarea fetiţei. Acum au ajuns să facă naveta România-Franţa, acolo unde au găsit un medic extraordinar pentru Kassi. După atâtea intervenţii chirurgicale, micuţa zâmbeşte din nou, pentru că la ultimul control medical, după o nouă operaţie la şold, când i s-a pus proteză, a primit în sfârşit o veste bună. Aceea că poate să renunţe la încălţămintea ortopedică de 12 centimetri, după şase ani, pentru una de doar trei centimetri.


    Iosif Rotariu  a adoptat-o pe  Kassandra când  aceasta avea  doar 4 anişori
Iosif Rotariu a adoptat-o pe Kassandra când aceasta avea doar 4 anişori

“Acum Kassandra încearcă să calce bine, să se înveţe cu noua diferenţă care nu prea se mai vede. Este fericită că situaţia se îmbunătăţeşte! Ea şi-a ales culoarea la ghetuţe, ea a vrut să decidă ce să poarte şi m-am bucurat foarte mult! În iunie trebuie să o operăm din nou că are degetele inegale, din cauză că la picioruşul stâng nu i-au mai crescut de la proteză. Mă mir şi eu cum de mai poate fetiţa asta după atâtea operaţii”, a declarat pentru Click! Dana Rotariu, mama adoptivă a Kassandrei. Timp de şase ani, Kassandra Rotariu a purtat încălţări ortopedice de 12 centimetri. Micuţa avea nevoie de două perechi pe an, care costau 1.000 de euro.

Aruncată de la etaj de bunică

Iosif Rotariu şi soţia sa, Dana, au adoptat-o pe Kassandra când aceasta avea doar 4 anişori. Micuţa fusese arsă în nenumărate rânduri cu ţigara şi otrăvită cu acid, iar la un moment dat aruncată de la fereastră chiar de bunica ei. De asemenea, pe lângă chinurile la care a fost supusă, fetiţa suferă şi de o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile. Bunica fetei a primit opt ani de închisoare, din care a executat doar şase, reuşind să scape mai repede pentru că a avut un comportament “exemplar” pe perioada detenţiei. La scurt timp după ce a fost eliberată, femeia a fugit din România.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net