Jurnalistă Pro TV, rănită în urma incendiului din Club Colectiv

Ultima actualizare:

    Teodora Maftei a murit luni dimineaţăFoto: Arhiva personală
Teodora Maftei a murit luni dimineaţăFoto: Arhiva personală

Printre cei răniți în urma incendiului produs la Club Colectiv, vineri seară (30 octombrie), se numără și Teodora Maftei (32 de ani). În trecut, jurnalista a fost operată de șapte ori, dintre care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulări de lichit aflată pe creierul mic.

În aceste condiții, fotograful și editorul Pro Tv, Teodora Maftei, nu avea voie să iasă în cluburi, potrivit Mediafax. Tânăra suferă de chist arahnoidian de fosă posterioară, ceea ce înseamnă o acumulare de lichid aflată pe creierul mic. Teodorei Maftei i s-a pus acest diagnostic în anul 2005.  În urma tragediei de la Club Colectiv, 27 de oameni au pierit în incendiu, iar alți aproximativ 200 au fost răniți. La ora actuală, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Capitală. Teodora Maftei apare pe lista persoanelor rănite, internate la Spitalul de Arși din București. În prezent, ea se află la secția de Terapie Intensivă a unitiății medicale.  Prietenii i-au transmis zeci de mesaje Teodorei, pe pagina ei de Facebook, în speranța că rugăciunile lor vor ajunge cumva la ea și că se va face bine.

Amintim că sâmbătă (31 octombrie), Klaus Iohannis a vizitat locul tragediei și s-a declarat revoltat de condițiile localului unde s-a prodsu incendiul. Totodată, el a mai anunțat că Guvernul va decreta trei zile de doliu național: 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie. De asemenea, Inspectoratul Școlar București a anunțat că vor fi anulate toate balurile liceelor care urmau să aibă loc în cluburile bucureștene. 

Imagini de la locul tragediei

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net