Julio Iglesias NU și-a anulat concertele din România

Ultima actualizare:

    Julio Iglesias, alături de fiul său, julio Iglesias Jr.
Julio Iglesias, alături de fiul său, julio Iglesias Jr.

După scandalul în care a fost implicat fiul lui Julio Iglesias, organizatorii concertelor din România anunță, marți, că acestea nu au fost anulate.

„Ambele concerte, de la Cluj și București, ale artistului internațional Julio Iglesias se vor desfășura conform programului anunțat”, spun organizatorii.

Astfel, Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr.,  vor evolua pe scena Sălii Polivalente din Cluj, în data de 22 mai , iar la Sala Palatului din Capitală, în data de 2 iulie.

Totodată, organizatorii menționează faptul că anunțul reprogramării concertului de la București pentru data de 2 iulie, a fost lansat cu o zi înainte de apariția artistului Julio Iglesias Jr. în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, amânarea neavând nici o legatură cu incidentul petrecut.

Așadar, în continuare, spectatorii interesați își pot procura bilete la concert prin intermediul agenției EVENTIM de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturești, Humanitas, de la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Săptămâna trecută, fiul artistului, Julio Iglesias Jr., a fost invitat la emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea. Acesta l-a pus pe cântăreț să repete niște cuvinte în limba română, respectiv „Antena 3 e aici!” și „Jos Băsescu!”. Artistul a repetat întocmai fără să știe ce înseamnă. A doua zi, managerul tatălui său a transmis un punct de vedere pe Facebook.

„Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din România, nu cunoaşte politicienii români şi, neştiind deloc limba română, nici măcar nu şi-a dat seama că propoziţia «Jos Băsescu!» includea numele unei persoane”, au spus reprezentanţii artistului.

„Artistul nu şi-ar premite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoştinţă de cauză, «Jos politicianul X!» sau «Jos politicianul Y!». Julio Iglesias Junior a venit în România şi a acceptat invitaţia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi în România alături de tatăl sau, Julio Iglesias”, se mai arată în comunicat.

Totodată, în comunicatul citat se precizează că artiştii nu doresc să fie implicaţi în nici o chestiune de natură politică.

„Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale”, se mai arată în comunicatul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net