Județul Alba, cuprins de apă. Drumuri rupte de viitură, curți și grădini inundate

Ultima actualizare:

    Mai multe gospodării au fost inundate în alba-Iuliafoto: indieframe.com
Mai multe gospodării au fost inundate în alba-Iuliafoto: indieframe.com

Alba-Iulia a fost luată cu asalt de ape . În urma furtunii puternice de miercuri, 21 iunie, mai multe localități din munții Apuseni au fost inundate. Drumurile au fost rupte iar apa nu a iertat nimic, luând cu ea tot ce i-a stat în cale, inundând curțile și grădinile oamenilor.

Mai multe gospodării, curți și grădini au fost inundate și mai multe drumuri au fost distruse în comunele Ponor, Sălciua și Brăzești. Potrivit primarului din Brăzești. Traian Pandor, un drum care ducea către 25 de gospodării din localitate a fost complet distrus.

Pe rețelele de socializare au fost publicate mai multe video-uri cu dezastrul lăsat în urmă de furtună. Oamenii au trebuit să-și adăpostească animalele, apa ajungând chiar până la genunchi.

”Apa a luat podul, drumul nu se mai vede. A fost o furtună foarte mare la noi la munte. I-a luat la om o parte din grajd. Apa e mare până la genunchi. Am salvat animăluţele. A fost nevoie să tragem clopotele la biserică, că altfel poate era mai rău. Cu siguranţă era mai rău. Oamenii care stau dincolo nu mai pot trece valea. Încearcă să salveze din animăluțe. Găinile s-au înecat(…) Doamne ajută-ne să trecem cu bine şi peste asta. E o ispită pentru noi”, a declarat preotul din comuna Ponor, Liviu Dumbravă, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net