Judecătoarea din Dosarul Transferurilor s-a iubit cu Cristi Borcea?

Ultima actualizare:
Magistrații au decis ca judecătoarea Geanina Terceanu să fie arestată la domiciliu
Magistrații au decis ca judecătoarea Geanina Terceanu să fie arestată la domiciliu

Judecătoarea Geanina Terceanu, acuzată că ar fi primit mită de la frații Ioan și Victor Becali pentru a închide Dosarul Transferurilor, pare să fi avut și o motivare personală pentru a închide ochii la argumentele procurorilor. Judecătoarea ar fi avut o relație amoroasă cu fostul șef de la Dinamo, Cristi Borcea, pe care l-a și denunțat în dosar.

Surse judiciare citate de Romania Tv spun că judecătoarea Geanina Terceanu a recunoscut relația amoroasă cu Cristi Borcea. Mai mult, ea ar fi vorbit în instanţă şi despre cei 10.000 de euro primiţi de la Borcea pentru a-l achita în dosarul Transferurilor. Borcea a negat spusele judecătoarei, dar a refuzat o confruntare faţă în faţă.


    Magistrații au decis ca judecătoarea Geanina Terceanu să fie arestată la domiciliufoto: arhivă Click!
Magistrații au decis ca judecătoarea Geanina Terceanu să fie arestată la domiciliufoto: arhivă Click!

Se pare că fostul șef de la Dinamo i-ar fi dat personal această sumă judecătoarei, ulterior achitării din Dosarul Transferurilor, pronunţată de Terceanu pe 3 aprilie 2012.

Aflat de trei săptămîni în arestul Poliţiei Capitalei, unde a fost mutat de la Penitenciarul Poarta Albă, Cristi Borcea a decis, în urma dezvăluirilor Geaninei Terceanu, să nu mai dea declaraţii procurorilor.

A fost deja pusă în mişcare acţiunea penală în care cei Ioan și Victor Becali, alături de Cristi Borcea, vor fi acuzaţi de dare de mită, iar judecătoarea Geanina Terceanu de luare de mită.

Judecătoarea este suspectă că ar fi primit nu mai puțin de 220.000 de euro, din aprilie 2009 pînă în mai 2012, de la Borcea și frații Becali.

Cei doi frați Becali și judecătoarea Geanina Terceanu au fost reținuți pentru 30 de zile de magistrații Curții de Apel București, pe 20 noiembrie, sub acuzația de dare și luare de mită. Magistrații au decis vineri, 11 decembrie, ca Geanina Terceanu, judecătoarea din Dosarul Transferurilor suspectată de luare de mită, să fie arestată la domiciliu.

Dosarul Transferurilor, rejudecat în 2014

Geanina Terceanu a decis achitarea tuturor celor opt inculpați din dosarul "Transferurilor", în 3 aprilie 2012. Decizia a fost contestată de procurorii DNA la Curtea de Apel București, care în 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse între trei și opt ani de închisoare, cu suspendare sau cu executare.

Ulterior, Înalta Curte a decis rejudecarea cauzei, motivând că judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au respins toate probele cerute şi nu i-au ascultat temeinic pe cei opt oameni de fotbal acuzaţi.

În urma rejudecării, tot la Curtea de Apel Bucureşti, toți inculpații au primit, în martie 2014, pedepse cu executare: Cristian Borcea şi Ioan Becali, câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Copos, trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, trei ani şi şase luni, Gheorghe Neţoiu și Jean Pădureanu, câte trei ani şi patru luni, și Gheorghe Popescu, trei ani, o lună şi zece zile. Dintre aceştia, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu şi George Copos sunt deja în libertate.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net