Două judecătoare, ridicate de procurori că luau bani de la interlopi

Ultima actualizare:

UPDATE:ORA 15.00

Dinel Nuţu a declarat pentru Mediafax, că judecătoarele Antonela Costache şi Viorica Dinu i-au respins de mai multe ori solicitările de eliberare provizorie sub control judiciar, iar când Costache i-a admis definitiv cererea de punere în libertate, a procedat corect şi legal.

UPDATE:ORA 9.20

Surse din cadrul anchetei au dezvălui faptul că cele două judecătoare sunt suspectate că au luat mită pentru a ajuta la eliberarea din arest a lui Dinel Nuţu, fost Staicu.

Locuinţele magistraţilor au fost percheziţionate şi duşi apoi la sediul DNA pentru a fi audiaţi, împreună cu membri ai clanurilor interlope cu care ar fi avut legături.

Potrivit unor surse judiciare, cele două judecătoare sunt suspecate că ar fi luat 150.000 de euro de la mafioţi  care conduc grupările Duduianu şi Pian şi au fost reţinute pentru 24 de ore.

Unul dintre dosarele care sunt judecate de către Viorica Dinu este cel al lui Dan Voiculescu, iar Antonela Costache este preşedinta secţiei a II-a penale a Tribunalului Bucureşti . Împreună fac parte din completul care judecă recursul lui Adrian Năstase.

Numele celor două apar şi în cazul eliberării controversate din închisoare, în luna ianuarie, a interlopului Vasile Balint, zis Sile Camataru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net