"Jucaţi cu încredere la Click!MANIA. Se dau cele mai tari premii"

Ultima actualizare:

    Paula Bölöni  a pus mâna la sfârşitul lunii aprilie pe un superb autoturism Honda Civic, în valoare de 96.477 de leiFotografii: Roberto Sălceanu / Sever Gheorghe
Paula Bölöni a pus mâna la sfârşitul lunii aprilie pe un superb autoturism Honda Civic, în valoare de 96.477 de leiFotografii: Roberto Sălceanu / Sever Gheorghe

1,2,3…START! Concursul care a făcut fericiţi mii de români din toate colţurile ţării revine cu premii fabuloase. Norocoşii care au intrat deja în familia câştigătorilor Click!MANIA au primit cu mare bucurie vestea.

Click!MANIA i-a adus Paulei Bölöni (73 de ani) cel mai frumos câştig din viaţa ei. Braşoveanca a pus mâna la sfârşitul lunii aprilie pe un superb autoturism Honda Civic, în valoare de 96.477 de lei. “Parcă nici acum nu-mi vine să cred ce noroc am avut! Am dat 1,49 lei şi am câştigat o super maşină. E ca un vis totul! Maşina a rămas în familie şi se vor bucura de ea cei trei băieţi ai mei”, ne-a spus pensionara. Totodată, braşoveanca le-a urat succes cititorilor Click! şi le-a transmis un mesaj. 

Gabriela Trifu ne-a luat 5.000 de lei la ultima ediţie
Gabriela Trifu ne-a luat 5.000 de lei la ultima ediţie

Vineri ai primul loz la cel mai tare concurs

“Cumpăraţi ziarul şi jucaţi cu încredere la Click!MANIA, pentru că nu se ştie niciodată cum apare norocul. Sunt şanse mari de câştig şi se dau cele mai tari premii”, a conchis Paula. Şi Gabriela Trifu (33 de ani) a pus mâna pe unul dintre cele mai râvnite lozuri Click!MANIA. Femeia, care este din Chiajna, a câştigat 5.000 de lei la ultima ediţie a concursului. “Bănuţii au intrat în cont şi ne pregătim să plecăm într-o vacanţă la munte. Când a auzit soţul că începe iar concursul, mi-a zis că e rândul lui să câştige. O să cumpere mai multe ziare, ca să-i crească şansele de câştig! Trebuie să fim perseverenţi, premii sunt destule!”, ne-a mai spus Cristina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net