Jandarm, bătut şi lăsat fără pistol de doi bărbaţi beţi

Ultima actualizare:

Mai mulţi poliţişti din Cluj au fost agresaţi de doi bărbaţi în stare de ebrietate. Totul a pornit de la faptul că agresorii au vrut iniţial să-i fure pistolul şi bastonul unui jandarm, iar poliţiştii au sărit în ajutorul acestuia. Incidentul a avut loc la festivalul Untold.

În timpul festivalului Untold, un jandarm, care este şi militar cu experienţă, având patru misiuni în Afganistan la activ, a fost atacat de doi fraţi, ambii culturişti. Din cauza faptului că nu avea asupra lui stație de emisie recepție, în prima fază jandarmul a fost nevoit să se lupte de unul singur cu cei doi. La scurt timp, a sosit și un polițist de la circulație, alertat de cei care priveau terifiați întreaga scenă. După acest moment, cei doi frați au vrut să fugă, dar au fost împiedicați de agentul de la Poliția Rutieră.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns o polițistă cu alți doi colegi. Polițista a vrut să îl încătușeze pe unul dintre ei, dar nu a putut deoarece fratele acestuia a sărit peste grupul de polițiști și a început să îi lovească cu pumnii și picioarele. După ceva timp, a ajuns la locul incidentului şi un alt poliţist cu mai multă experienţă, care, cu ajutorul a doi bărbaţi ce priveau cu stupoare incidentul, a reuşit să-i pună cătuşele unuia dintre agresori.

Procurorii clujeni susțin că cei doi frați au vrut să reintre în zona unde avea loc Festivalului Untold, iar de aici a pornit întreg scandalul:

„Având în vedere că atitudinea inculpatului Pașca Ioan Vasile era progresivă, jandarmul a scos bastonul de cauciuc pentru reprimarea unui atac fizic care ar fi putut fi declanșat în orice moment de către inculpat. Pașca Irimie Domin a prins cu mâna bastonul jandarmului, probabil în încercarea de a evita un atac împotriva fratelui său, și a încercat să-l tragă, dar jandarmul a opus rezistență”, susțin procurorii.

Un martor ocular care a povestit incidentul secundă cu secundă a declarat că la fața locului au apărut mai mulți șefi din Jandarmeria Cluj care l-au sfatuit pe jandarmul agresat să nu facă scandal și să nu umble cu dosare penale.

Parchetul Cluj Napoca i-a lăsat pe cei doi bărbați să plece acasă, dispunând ca bărbații să fie cercetați în stare de control judiciar.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net