Iuliana și Sabrina, două prietene de 13 și 15 ani, date dispărute în Ploiești. Fetele sunt căutate de poliție

Ultima actualizare:

    Iuliana (stânga) și Sabrina (dreapta)Foto: IPJ PRAHOVA
Iuliana (stânga) și Sabrina (dreapta)Foto: IPJ PRAHOVA

Iuliana Gabriela Petre și Sabrina Mariana Klein, două fete cu vârste de 13 și, respectiv, 15 ani, sunt căutate de poliție, după ce au fost date dispărute în Ploiești. Unchiul uneia dintre fete a fost cel care a sesizat dispariția fetelor la poliție. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetelor dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Polițiștii prahoveni au fost sesizați, miercuri seară (3 noiembrie), de unchiul Iulianei, că nepoata lui, Iuliana Gabriela Petre, de 13 ani, și prietena ei Sabrina Mariana Klein, de 15 ani, au plecat de la domiciliul acestuia și nu s-au mai întors, relatează observatornews.ro.

"La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, din Ploiești cu privire la faptul că, minora Petre Gabriela Iuliana, în vârstă de 13 ani a plecat voluntar de la adresa acestuia de domiciliu, împreună cu prietena sa, Klein Sabrina Mariana, în vârstă de 15 ani, tot din Ploiești și nu au mai revenit", anunță IPJ Prahova.

Semnalmente Petre Iuliana Gabriela:

- 1.50 m, 48 de kg, constituție atletică, păr negru-șaten, ten alb, ochi căprui, fața ovală.

La momentul dispariției, Iuliana Gabriela Petre era îmbrăcată cu o geacă de culoare negru, poartă o pereche de cercei de metal de culoare galbenă, reprezentând două cercuri concentrice cu o bilă în mijloc, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport din material textil de culoare negru.

Semnalmente Klein Sabrina Mariana:

- 1.60 m, 65 de kg, constituție atletică, păr negru lung, pe care îl poartă prins, ten măsliniu, ochi căprui, fața ovală.

La momentul dispariției, Sabrina Mariana Klein era îmbrăcată cu o geacă lungă din fâș, de culoare albastru, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport din imitație din piele, de culoare albă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net