Îţi faci abonament şi primeşti la uşă coşul cu legume bio

Ultima actualizare:

    Mironela Tudose  şi Sebastian Silvestru  au înfiinţat o fermă bio
Mironela Tudose şi Sebastian Silvestru au înfiinţat o fermă bio

Doi buzoieni au ridicat legumicultura la un alt nivel. Aceștia au înființat la Pârscov o fermă de legume bio pe care le vând prin abonamente. Anul trecut, buzoienilor Sebastian Silvestru și Mironela Tudose le-a venit o idee de afaceri unică, spun ei.

Să cultive legume şi să le trimită clienţilor direct la uşă. Zis şi făcut! ”Am început în decembrie anul trecut și suntem în primul an de recoltă, atât din solarii, cât și de afară. Inclusiv solariile și instalațiile de irigare prin picurare sunt amenajate de noi, cu investiții proprii. Avem cam 12 categorii de legume, tomate, castraveți, ardei, dovlecei, plus verdețuri și plante aromatice, vreo zece categorii, pe care am început să le trimitem către clienții noștri”, spune Sebastian Silvestru pentru adevarul.ro. Tomatele dețin supremația în ferma bio din Pârscov. Sebastian și Mironela au ieșit pe piață mai întâi cu roșiile tip cireașă, care au ajuns rapid să fie apreciate de clienți.

”Poate cele mai gustoase sunt cele din soiul Pakino, tip cireașă, foarte lăudat și răspândit în lume. Am adus răsaduri direct din Italia, dar de la anul vom avea propriul material săditor”, spune Mironela. Buzoienii își vând legumele și verdețurile pe pagina de Facebook “Solaris Organicum”, prin abonamente care pornesc de la 40 de lei coșul cu produse proaspete, în funcție de varietatea, cantitățile de legume din coș și frecvența livrării. Distribuția pachetelor (4 kg de legume și verdețuri) se face cu mașina fermei, prin curierat, dar și direct de la ferma din Pârscov. Buzoienii au strâns deja câteva zeci de clienți cărora le este mai comod să primească legumele proaspete în acest fel.


    Abonamentele  pornesc de la 40 de lei  coşul cu produse
Abonamentele pornesc de la 40 de lei coşul cu produse

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net