Își petrece ziua de naștere la spital, iar soția i-a făcut o surpriză uriașă. «Ești un om minunat, "doctor de minuni"»

Ultima actualizare:
Scrisoarea emoționantă pregătită de soție pentru medicul ginecolog Gică Gheorghe
Scrisoarea emoționantă pregătită de soție pentru medicul ginecolog Gică Gheorghe

Momente emoționante pentru cunoscutul ginecolog Gică Gheorghe. Azi își sărbătorește ziua de naștere la spital, alături de colegi, paciente și nou-născuți. Însă, anul acesta, fiica îi va trimite pupici doar prin ecranul telefonului. Soția a vrut să îi facă o surpriză și i-a trimis o scrisoare plină de iubire. «Ești un om minunat, "doctor de minuni" », i-a transmis Maria Luiza Gheorghe, soțului ei.

Doctorul Gică Gheroghe este unul dintre medicii care au ales să își facă meseria pe care și-a ales-o dar să își protejeze și familia. Nu și-a mai strâns fetița în brate de o lună. Ultima oară și-a ”întâlnit” soția și copilul în urmă cu o spătămână, prin geam, când, răpus de dor, a venit să le vadă la casa socrilor săi. Deși le e greu, gândul că la un moment dat se va termina totul și își va putea săruta copila și iubita, îi dă putere să lupte.

Pentru a-i arăta că familia îi este alături și înțelege că a ales să își facă meseria, soția sa, Maria Luiza Gheorghe, i-a trimis o scrisoare plină de iubire.

Medicul Gică Gheorghe și fiica sa, victoria, întâlnire emoționantă
Medicul Gică Gheorghe și fiica sa, victoria, întâlnire emoționantă

"La mulți ani, iubitule!

Ești un om minunat, "doctor de minuni", zi de zi faci atâtea familii fericite aducând zâmbete pe buze și fericire în suflete.

Zi și noapte ești în prima linie. Oricând îți sună telefonul, tu răspunzi. Oricând ești chemat la spital, tu te duci. Pentru că devotamentul nu ține cont de lumină sau de întuneric, ci doar de pasiune și de credință.

Sunt convinsă că toate pacientele tale însărcinate îți mulțumesc pentru dedicare, dar eu vreau să-ți spun că-ți înțeleg sacrificiu..și când va fi suficient de mare, am s-o ajut și pe fetița noastră să-l înțeleagă.

Fiece aniversare a ta care-a trecut ne-a adus noi forme de fericire - și fie ca orice an ce va veni să ne aducă bucurii și mai mari. Acum, însă, sărbătorim la distanță.

Trăim vremuri de neimaginat, totul pe lume se schimbă. Dar nu și dragostea mea pentru tine...

La mulți și fericiți ani!

Soția ta❤"

Doctorul a postat pe Facebook fotografia de la reîntâlnirea cu fetița
Doctorul a postat pe Facebook fotografia de la reîntâlnirea cu fetița

Și-a văzut copila prin geamul terasei

Cele două comori ale medicului Gică Gheorghe sunt la soacra sa, încă de când a început starea de urgență. Deși a fost o decizie grea, cei doi soți au hotărât că așa este mai bine pentru familia lor dar și pentru paciente.

”Amândouă suntem la mama mea, chiar de când a început starea de urgență, de 3-4 săptămâni”, ne povestit soția medicului.

Răpus de dor, doctorul a mers, totuși, săptămân atrecută, să își vadă soția și fiica. Nu a intrat în casă. S-au văzut doar prin geamul terasei. Întâlnirea a fost emoționantă și dureroasă, totodată, însă le-a mai alinat din dorul. Micuța Victoria i-a pregătit un desen cu un curcubeu, pentru ca tatăl ei să aibă sprența că ”totul va fi bine”.


    Medicul Gică Gheorghe și fiica sa, victoria, întâlnire emoționantăfoto: Luiza Maria Gheorghe
Medicul Gică Gheorghe și fiica sa, victoria, întâlnire emoționantăfoto: Luiza Maria Gheorghe

”Poza am făcut-o săptămâna trecută... a venit să ne vadă. Noi în casă, el afara. A fost foarte greu s-o fac pe Victoria să înțeleagă de ce nu intră tati în casă. Apoi am avut remușcări legat de "întâlnirea" asta prin ușă. E micuță fata, are 3 ani, cred că ea a rămas cu impresia că el nu a vrut să intre și a suferit, a plâns ceva timp după”, a povestit Maria Luiza Gheorghe pentru Click!.

Doctorul a postat poza cu el și cu fetița pe pagina sa de Facebook.

Doctorul Gică Gheorghe și soția sa, Maria Luiza, într-o vacanță de neuitat
Doctorul Gică Gheorghe și soția sa, Maria Luiza, într-o vacanță de neuitat

”Nu credeam vreodată că dragostea înseamnă să stai deoparte. Pentru toți cei care mă cunosc sunt dl. doctor, dar acasă sunt tati, și pentru a-mi proteja fetița, de la începutul pandemiei, am izolat-o la bunici. Așa, ea e în siguranță, iar eu pot lucra liniștit, fără gândul că pot aduce acasă ceva care să-i facă rău. Mulțumesc pentru cadou și pentru puterea pe care mi-o dai, micuțo! Cum m-aș fi descurcat fără tine? De aproape sau de departe, îmi dai speranță și fericire”, a scris doctorul Gheorghe Gică pe contul său de socializare.

Postarea a strâns zeci de mii de aprecieri.

Doctorul Gică Gheorghe este medic primar obstetrică-ginecologie și lucrează la un spital privat din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net