Ironia lui Mircea Badea după demisia lui Victor Ponta: ”Sunt fan!”

Ultima actualizare:

    Mircea Badea este realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3FOTO: Arhiva personală
Mircea Badea este realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3FOTO: Arhiva personală

Mircea Badea a reacționat pe blogul personal după demisia lui Victor Ponta. Antenistul nu a scăpat ocazia să fie ironic la adresa celor care au ieșit în stradă marți, 3 noiembrie, pentru a cere demisia lui Ponta, a lui Opre și a lui Piedone. ”Ponta și-a dat demisia! Sunt fan!”

Mircea Badea nu a rămas dator cu reacția sa la știrea zilei, demisia Guvernului Ponta. Realizatorul de la Antena 3 a publicat câteva fraze pe blogul propriu sub o imagine cu Facebook. Aluzia este destul de transparentă.

Chiar dacă el însuși are o activitate foarte susținută pe renumita rețea de socializare, Badea ironizează protestele celor 32.000 de oameni care s-au mobilizat marți seară pentru a cere demisia lui Ponta, a lui Oprea și a lui Piedone. Este știut că protestatarii s-au mobilizat în principal prin intermediul rețelelor de socializare.

”Așa da! Bravo! E minunat! Era momentul ca tinerii frumoși și liberi care cred ca sunt 60 de morți ascunși la morgă să conducă țara. Plus ca… mineriade. Sistemul a mai învins o dată. Să vină pedeliștii! Aștept de mult momentul. În sfârșit s-a întâmplat. Pace și securitate!”, a scris Mircea Badea.

Victor Ponta a demisionat din funcţia de prim-ministru al României. Anunţul a fost făcut miercuri dimineaţă (4 noiembrie) de Liviu Dragnea, preşdintele PSD. Gestul lui Ponta a venit după ce marţi seară, circa 32.000 de oameni au ieşit în centrul Capitalei pentru a protesta faţă de moartea a 32 de oameni în clubul Colectiv, cerând demisia lui Ponta, ministrului Gabriel Oprea şi primarului Cristian Popescu Piedone.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net