Iosefini nu a dispărut. Iosefini se transformă!

Ultima actualizare:

    În 2016, la unul dintre  puţinele evenimente la  care a mai participat
În 2016, la unul dintre puţinele evenimente la care a mai participat

Cine nu-l mai ţine minte pe Iosefini şi numerele lui de scamatorie pe care le vedeam cu regularitate la mai toate emisiunile de divertisment? În ultimii patru ani a rărit apariţiile la televizor, dar şi spectacolele private. Ce s-a întâmplat cu el? Deşi a rămas la fel de vorbăreţ, un lucru este cert: Iosefini nu mai este acelaşi om!

“Toată lumea aleargă după faimă, după bani, după tot felul de lucruri interesante. Faptul că am început să văd lucrurile puţin diferit decât le văd alţii pe mine nu mă deranjează. Mi se pare ok să mă bucur de ce mă înconjoară şi să nu fiu ahtiat nici după faimă, nici după bani. Îmi place să devin din ce în ce mai zen. Citesc de exemplu despre creier, ce e în spatele creierului. Vreau să cunosc nebunia din minţile oamenilor. Prima oară am încercat să văd ce se întâmplă la mine. Vă zic, nu-mi doresc nici Bentley, nici avion, am o barcă amărâtă, cu cabină de dormit, cu care mă duc în Deltă... înot, pescuiesc. Cândva am prins un somn de 90 kg!”, s-a explicat Iosefini.

Deşi cu greu îl mai recunoşti, Iosefini mai e oprit  de fani care vor să se fotografieze alături de el
Deşi cu greu îl mai recunoşti, Iosefini mai e oprit de fani care vor să se fotografieze alături de el

Toată această calmitate pe care magicianul super agitat de altădată o trăieşte acum se datorează poate şi unei poveşti de dragoste pe care o consumă alături de o doamnă pe care o ţine ascunsă de ochii lumii. Şi-ar dori să o oficializeze, însă e legat pe viaţă cu o promisiune pe care nu o poate încălca.

Leonard Iosefini şi  Anastasia Lazariuc  au format un cuplu  timp de cinci ani
Leonard Iosefini şi Anastasia Lazariuc au format un cuplu timp de cinci ani

”Eu de oficializat nu mă mai oficializez cu nimeni, m-am căsătorit o singură dată şi i-am spus fostei mele soţii că este prima şi ultima oară. La mine e foarte simplu. Dacă mă simt bine alături de o persoană, actele sunt egale cu zero. Toată lumea se căsătoreşte ca să aibă de ce divorţa. Eu am o iubită şi mă bucur de ea, mergem împreună aproape peste tot”, zice Iosefini, care în 2012 ar fi pus punct unei relaţii cu frumoasa cântăreaţă Ileana Lazariuc. De atunci a mai fost surprins şi cu alte femei, dar se pare că n-a stat prea mult timp cu ele.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net