Iohannis trage cu dinţii de casa de la Sibiu

Ultima actualizare:

Războiul preşedintelui pentru recuperarea casei pierdute în instanţă se dă pe toate fronturile. Joi are loc un nou proces la Sibiu. Partenera de afaceri imobiliare a familiei prezidenţiale a mai deschis un dosar de succesiune, în speranţa că astfel va intra din nou în posesia imobilului pierdut.

UPDATE Procesul de la Sibiu a preşedintelui Klaus Iohannis a fost amânat. Bătrânii care riscă să ajungă în stradă vor şi ei să ia parte la proces.

Klaus Iohannis a declarat într-o conferinţă de presă că nu se teme de dosare. Preşedintele a mai spus că nu este captiv în nicio structură aşa cum îl acuza preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

"Arăt eu ca un om care se teme de ceva? Sunt fantezii electorale ale unora...care creează scenarii. Unii nu au reuşit să scape de acea scenarită a anului 90, nu sunt captiv în nici o structură, nu mă tem de nici o evoluţie", a declarat Klaus Iohannis.

La Tribunalul Sibiu trebuia să înceapă, joi, un nou proces de succesiune deschis de Rodica Baştea. Este un prim termen în acest dosar prin care se încearcă recuperarea casei din centrul istoric al Sibiului, pierdută de preşedintele Klaus Iohannis în instanţă, care de altfel era cea mai valoroasă casă pe care a deţinut-o.

Preşedintele Klaus Iohannis luptă pe toate fronturile pentru a reintra în posesia acestui imobil care i-a adus sute de mii de euro în conturi în ultimii ani, parterul fiind închiriat unei bănci.

El este ajutat în această luptă şi de soţia prietenului său, coproprietar al imobilului în cauză care între timp a decedat. Rodica Baştea este mărul discordiei în toate aceste procese care sunt pe rol în acest moment şi se referă la casa preşedintelui Klaus Iohannis. Sunt acuzaţii de semnături flase în contractul de reprezentare pe care Rodica Baştea l-ar fi semnat cu casa de avocatură care o reprezintă, aceeaşi casă de avocatură care îl reprezintă şi pe preşedinte.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net