Învăţătoare: "Te ia mama dracuʼ! Te calc în picioare!"

Ultima actualizare:

    Învățătoarea Luminița Gheorghe, de la Colegiul Naţional ”Ana Aslan” din Brăila își urăște elevii
Învățătoarea Luminița Gheorghe, de la Colegiul Naţional ”Ana Aslan” din Brăila își urăște elevii

Un alt caz revoltător în învățământ. O altă învățătoare care țipă la elevi, îi amenință și îi jignește. Luminita Gheorghe, o învăţătoare din Brăila, a fost înregistrată în timp ce țipă la școlari. ”Decât să mă uit la ei, mai bine mă uit la un rahat”, spune cadrul didactic despre elevii săi.

Părinții unor elevi din clasa întâi, de 7 -8 ani, de la Colegiului Naţional ”Ana Aslan” din Brăila, și-au pus copiii să o înregistreze pe învățătoarea isterică, apoi au pus înregistrarea audio pe Internet.

”Băi, băieţel, dacă nu te ia mama dracu'! Stai ţeapăn! Dacă vrei să te calc în picioare, te calc. Au ajuns ca doi draci, că nu sunt oameni, doi draci, să dea peste cap o clasă întreagă. Animalul râde. Creierul lui are o problemă”, țipă învăţătoarea.

Lumința Gheorghe este un coșmar pentru elevii săi de clasa întâi
Lumința Gheorghe este un coșmar pentru elevii săi de clasa întâi

”Singurul lucru care mă determină să nu îi bat să-i găsească nebuneala este faptul că îmi pierd serviciul. Ştiţi cum i-aş bate pe ăştia? Nu cred că vă imaginaţi. Decât să mă uit la ei, mai bine mă uit la un rahat. M-am săturat până peste cap. Mi-e silă”, mai spune învăţătoarea în înregistrare.

O elevă de la Şcoala Specială din Negreşti a fost bătută de soţia directorului

Caz scandalos la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale din judeţul Vaslui. O elevă de 14 ani a fost bătută de o profesoară, chiar soţia directorului, pe motiv că ar fi fost agresivă, scrie romaniatv.net

Soția directorului școlii, Veronica Șerban, predă la clasa fetei și spune că eleva este un copil problemă, cu un comportament extrem de violent, atât fatã de colegii săi și față de cadrele didactice. Eleva a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași, iar medicii spun că fata avea contuzii, potrivit vremeanoua.ro.

Potrivit surselor publicaţiei citate, eleva a fost bătută în fața clasei, în prezența directorului și a dirigintei. Fata este în clasa a VIII-a, locuiește în internatul școlii și este din satul Huc, comuna Todirești, scrie romaniatv.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net