A intrat cu taxiul în alaiul de nuntă

Ultima actualizare:

    Parbrizul taxiului s-a făcut ţăndări  Fotografii: estnews.ro
Parbrizul taxiului s-a făcut ţăndări Fotografii: estnews.ro

Au văzut moartea cu ochii. Nu mai puţin de 50 de nuntaşi au fost doborâţi ca popicele. Un taximetrist nu i-a văzut cum petreceau pe marginea drumului şi a intrat în ei.

De la distracţie au ajuns la spital. Mai mulţi petrecăreţi care se îndreptau spre nuntă au fost ”împrăştiaţi” pe carosabil. În jur de 50 de inşi mergeau pe marginea drumului, în momentul în care au fost loviţi în plin de un taximetrist. Omul spune că era noapte şi că telefoanele aprinse ale nuntaşilor nu l-au ajutat ca să-i poată distinge de la depărtare.

"Era noapte şi nu i-am văzut mergând pe marginea drumului" - Taximetristul vinovat
"Era noapte şi nu i-am văzut mergând pe marginea drumului" - Taximetristul vinovat

Totul s-a întâmplat sâmbătă (14 mai), înainte de miezul nopţii, pe Şos. Bacăului, din Vaslui. Speriaţi de moarte, petrecăreţii au sărit să-l linşeze pe şofer. ”Să-ţi fie ruşine, criminalule! De ce minţi că nu ai văzut? Nu se întâmpla aşa ceva dacă avea 50-60 km/h. Eram pe marginea drumului, aveam telefoane. Ca pe fasole ne-ai trântit”, au urlat cei din alaiul miresii. Primii luaţi pe capotă au fost lăutarii. Aceştia  se aflau în spatele grupului şi au fost aruncaţi pe asfalt cu tot cu instrumente. Cel mai grav rănit a fost toboşarul. Şase dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar patru au fost duşi la spital cu luxaţii, fracturi, contuzii sau traumatisme cranio- cerebrale. Cei care s-au ales doar cu o sperietură şi-au continuat seara la nuntă, pe acorduri populare. Şoferul, însă, a fost dus la Poliţie, unde i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.  

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net