Interlopul care a bătut o salvamontistă rămâne în arest

Ultima actualizare:

    Deși a încercat să scape basma curată, motivând că era băut în noaptea cu pricina, Plesică nu i-a înduplecat pe magistrați (foto: adevarul.ro)
Deși a încercat să scape basma curată, motivând că era băut în noaptea cu pricina, Plesică nu i-a înduplecat pe magistrați (foto: adevarul.ro)

Bătăușul Sorin Constantin Palesică (33 de ani), care a lovit o salvamontistă din Straja într-un bar din localitate, rămâne în arest preventiv. Tribunalul Hunedoara a respins cererea de eliberare formulată de agresor. El datorează statului suma de 50 de lei pentru contestația depusă.

Nu a reușit să-i înduplece pe magistrații Tribunalului Hunedoara. Sorin Constantin Palesică, arestat preventiv pentru lovire și alte violențe, rămâne în detenție pentru faptele comise. Imaginile surprinse pe 6 februarie de camerele de supraveghere din barul din stațiunea Straja i-au determiniat pe judecători să mențină decizia anterioaă a Judecătoriei Petroșani.

„Instanța a respins, ca nefondată, contestația formulată de inculpat împotriva încheierii penale pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Petroșani. Obligă pe inculpat la plata sumei de 50 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat în calea de atacat a contestației”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, citată de Agerpres.

Pe numele său au fost depuse trei plângeri, care vin din partea unor persoane agresate de tânăr în aceeași noapte. În imaginile preluate de polițiști se poate vedea cum bătăușul o lovește cu pumnii pe tânără, după care își varsă nervii pe un barman și pe un DJ din local. Două dintre victimele sale au avit nevoie de îngrijiri medicale și au stat în spital între 4 și 5 zile.

Iată imaginile mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=o_paRDDRebY

„Miruna Inel, salvator montan în cadrul formației Salvamont Lupeni, a fost bătută, sâmbătă dimineață, la ora 2.00, în barul Taho din stațiunea montană Straja, de un cunoscut interlop din Lupeni, Constantin Sorin Palesică. Totul, sub ochii unui jandarm montan, Sorin Moldovan, aflat în ziua lui liberă. Pe filmare se poate vedea cum fata leșină de la pumnii încasați, iar câteva secunde mai târziu este bătut și DJ Dinu, angajat al barului respectiv. În tot acest timp, jandarmul montan fumează și bea bere cu infractorul, aflându-se la aceeași masă cu el”, se arată în descrierea înregistrării video, postată pe Youtube.

În urma loviturilor încasate, tânăra a leșinat și a fost scoasă pe brațe din local.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net