Întâlnire de taină cu directorul FBI

Ultima actualizare:

    Directorul FBI, James Comey, s-a întâlnit în secret cu șeful statului și cu premierul României
Directorul FBI, James Comey, s-a întâlnit în secret cu șeful statului și cu premierul României

Directorul FBI, James Comey, se află la Bucureşti şi a avut, azi dimineaţă, o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, după care s-a întâlnit cu Victor Ponta.

La discuţiile de la Preşedinţie şi Guvern au asistat şefii serviciilor româneşti de informaţii şi Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, Dean Thompson, precum şi vicepremierul cu atribuţii pe zona siguranţei, Gabriel Oprea, au delarat surse oficiale, pentru Mediafax.

Azi e ședință CSAT

Tot azi, la ora 15.00, este programată reuniunea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), având pe agendă şi teme legate de Consiliului Operativ al Securităţii Cibernetice şi evoluţiile înregistrate în spaţiul cibernetic, activitatea Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - CERT-RO, în anul 2014, Regulamentul de organizare şi funcţionare al Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - CERT-RO, precum și provocările actuale generate de migraţie în contextul securitar din zone cu potenţial terorist. Ultima şedinţă a CSAT, condusă de preşedintele României de la acea vreme, Traian Băsescu, a avut loc pe 25 noiembrie 2014.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net