Întâi a sărit în cap în Parlament, acum a dat cu maşina în Guvern

Ultima actualizare:

    23 decembrie 2010. Salariatul TVR se aruncă de la balcon şi protestează împotriva lui Emil Boc
23 decembrie 2010. Salariatul TVR se aruncă de la balcon şi protestează împotriva lui Emil Boc

Gest extrem sau nebunie?. Disperare sau boală? Celebrul protestatar Adrian Sobaru la volanul unei maşini Dacia 1300 a intrat ieri în curtea Palatului Victoria, unde s-a plimbat mai mulţi zeci de metri. Înconjurat de poliţişti, a fost scos în forţă din maşină, încătuşat şi dus la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Martorii povestesc cum s-a petrecut totul în câteva fracţiuni de secundă. „Dacia 1300 a venit în viteză din piaţă şi a profitat că uşa metalică era deschisă, a rupt bariera şi şi-a continuat mersul spre intrarea oficială în clădirea guvernului. Un echipaj de circulaţie şi mai mulţi jandarmi s-au luat după el. L-au scos din maşină şi i-au pus cătuşe. A fost panică mare. Se aia pe ei pe româneşte”, a declarat Mihai Rizea, martor la „actul terorist”.

Victor Ponta nu era în clădire

Potrivit martorului, în timp ce era încătuşat, Adrian Sobaru a strigat către jandarmi: „Vă place cum arată ţara asta?”. Surse din forţele de ordine au povestit că hainele protestatarului miroseau puternic a benzină. Dus la Secţia 1 de Poliţie, a fost supus unei anchete. De profesie electrician, el este cel mai cunoscut „nemulţumit”din România, statut pe care l-a căpătat pe 23 decembrie 2010 când sărea în cap de la un balcon al sălii de plen a Palatului Parlamentului. Exact în acel moment, premierul de atunci, Emil Boc ţinea un discurs. „Pentru tine Boc!” a strigat Sobaru înainte să-şi ducă la capăt gestul disperat.

24 septembrie 2014. Nemulţumit de Victor Ponta,  Adrian a intrat cu maşina în forţă în curtea  Guvernului
24 septembrie 2014. Nemulţumit de Victor Ponta, Adrian a intrat cu maşina în forţă în curtea Guvernului

„Ne-aţi ciuruit! Ne-aţi vîndut şi ne aţi trădat. Ne-aţi ucis viitorul copiilor!”scria pe tricoul purtat de salariatul TVR. Preşedintele PSD, Victor Ponta, aflat la acea vreme în Opoziţie declara după gestul dramatic:”A fost unul dintre motivele creării USL şi un semn că oamenii nu suportă situaţia în care au fost aduşi de Guvernul Boc şi de Traian Băsescu!”. După ce şi-a revenit după gestul dramatic, Sobaru a avut de luptat cu boala fiului său, diagnosticat cu autism la vârsta de trei ani şi care acum are 19 ani. Potrivit B365.ro, copilul este elev în clasa a XI-a iar sănătatea sa a cunoscut îmbunătăţiri considerabile în ultiml timp

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net