Inspectoarea piţipoancă recunoaşte: "Aşa arăt eu, îmi fac poze din diferite unghiuri"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Violeta Varga, soţia unui domn influent din Arad, n-a făcut mulţi purici pe scaunul de inspector şcolar, după ce a fost trădată de pozele de pe Facebook-ul ei cum că nu ar avea nici prestanţa, dar nici pregătirea necesară pentru acest post.

Violeta Varga, fostul inspector pentru educaţie permanentă de la Inspectoratul Şcolar Arad, care a demisionat din funcţie după ce imaginile postate pe pagina sa de Facebook „au explodat“ pe internet, a acordat un interviul ziarului Adevărul.

Reporter: Cum aţi ajuns să fiţi numită inspector pentru educaţie permanentă în cadrul Inspectoratului Şcolar Arad?

Violeta Varga: Pe data de 18 septembrie mi-am aplicat scrisoarea de intenţie, la care mi-am ataşat CV-ul, fiind singura candidată pe postul de inspector pentru educaţie permanentă de la Inspectoratul Şcolar Arad. Alături de mine au depus şi colegi de ai mei, pe celelalte specialităţi.  În urma CV-ului trimis la minister şi a scrisorii de intenţie, am primit avizul favorabil pe o perioadă determinată, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului. De obicei ocuparea postului în învăţământ se realizează în octombrie sau noiembrie. Aveam intenţia de a mă prezenta la concurs. Chiar mi-am strâns material pentru a învăţa. Nu am mai apucat însă să fac nimic pentru că a trebuit să renunţ.

simeon stalpnicul png

Reporter: De ce aţi renunţat?În urma unor poze pe care le aveam pe Facebook făcute şi cu ani în urmă la petreceri am ajuns în atenţia presei şi am fost denigrată. Toată lumea s-a legat de poze. Aşa arăt eu, îmi fac poze din diferite unghiuri. Sunt o femeie care mereu m-am aranjat, dar la elevi mă prezint mereu impecabil. Iubesc copiii şi ei pe mine şi mă strigă «doamna păpuşă». Le place aspectul meu. Eu mereu m-am ocupat de copii şi mai exact de cei de care fug mulţi profesori. Mă ocup de copiii cu nevoie speciale, am ajutat şi copiii romi să nu abandoneze şcoala. Am multe proiecte de voluntariat. În spirijinul meu au venit cele două universităţi din Arad. Am elevi implicaţi în proiectele noastre, care au rezultate la concursuri locale şi internaţionale. Din suflet ajut copiii să reuşească. Am iniţiat proiecte transfrontaliere. Sunt coordonator de simpozion transfrontalier. În momentul de faţă fac terapie logopedică în cadrul şcolii. Am fost denigrată, se spune că am tulburări de personalitate, că vreau să par mai tânără. Eu recunosc că am 41 de ani, dar de când sunt mică îmi place să fiu cochetă. Mă aranjam de pe atunci. Participam în tinereţe la concursuri de miss. Aşa am fost mereu. Am 55 de kilograme şi 1,65. Îmi place să mă întreţin şi să mă îmbrac frumos. Cu ce deranjez prin asta?

Citeste aici continuarea interviului. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net