Înmormântarea lui Fane Spoitoru, transmisă în direct pe Facebook!

Ultima actualizare:

    Pe maşinile care transportă coroanele de flori au fost puse portrete ale interlopului  foto: David Muntean
Pe maşinile care transportă coroanele de flori au fost puse portrete ale interlopului foto: David Muntean

Despre înmormântarea lui Fane Spoitoru se va vorbi mult timp de acum încolo. Deşi celebrul interlop a fost dus pe ultimul drum sâmbătă, în cercul apropiaţilor lui numele interlopului este în continuare pe buzele tuturor. Peste o mie de persoane s-au călcat în picioare la propriu să asiste la funeralii şi până târziu în noapte în jur de 2000 de curioşi au stat nedezlipiţi de reţelele sociale pentru a urmări ce se întţâmplă la cimitir şi la pomană.

Familia lui Fane Spoitoru nu s-a uitat la bani. Sâmbătă, celebrul interlop, pe numele său real Ion Titişor, a avut parte de o înmormântare faraonică. Aproape 150.000 de euro s-au cheltuit pentru funerarii. În această sumă au fost incluse momentele artistice susţinute de Florin Salam, Adi Minune, Dan Bursuc şi Sorinel Copilul de Aur, dar şi pe un meniu sofisticat care a ajuns la 80 de euro de persoană.

Scene, desprinse parcă dintr-un film au avut loc sâmbătă (16 aprilie) la Cimitirul Bellu din Bucuresti, unde peste o mie de persoane s-au calcat în picioare să asiste la înmormântarea lui Fane Spoitoru. Cei care au vrut să evite aglomeraţia de nedescris au găsit o altă soluţie mult mai comădă şi au urmăroit desfăşurarea în timp real a evenimentului pe Facebook, unde au fost transmise live cadre pe toată durata zilei. Transmisia a ţinut mult după miezul nopţii, în jurul orei 02.00, aproape 2000 de persoane fiind conectate pe Facebook pe contul operatorului care a filmat întregul eveniment.

A devenit cunoscut după ce i-a tăiat mâna unui poliţist cu o sabie

Ion Titișor s-a născut în cartierul Dudeşti din Bucureşti, în 1959. A devenit cunoscut la începutul anilor 1990, după un scandal în care a fost împuşcat de şase ori de un poliţist căruia i-a tăiat apoi mâna cu o sabie.

Între 1990-1991, el a făcut afaceri în Germania, a cumpărat un local în Bucureşti şi şi-a deschis o firmă de taxiuri. În 1996 a fugit în Canada și un an mai târziu a fost condamnat în lipsă la nouă ani de închisoare. În anul 2000 a fost expulzat de autorităţile canadiene pentru că a încălcat regimul de emigraţie. A fost încarcerat şi eliberat condiţionat în octombrie 2003. În 2004 s-a căsătorit cu Elena, o fostă picoliţă într-un club erotic. În martie 2016 a fost dus în stare gravă după ce a suferit un accident cerebral la o clinică din Israel, unde a murit. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net