A infectat 40 de oameni cu SIDA, înainte să moară

Ultima actualizare:

    Daniel Secu, tânărul decedat, într-o fotografie mai vecheFoto: Sofia Prejbeanu
Daniel Secu, tânărul decedat, într-o fotografie mai vecheFoto: Sofia Prejbeanu

Isterie, ieri, în localitatea Segarcea, judeţul Dolj.

40 de persoane au dat buzna la spital să îşi facă analizele pentru depistarea virusului HIV, după ce un tânăr din localitate a murit, săptămâna trecută, bolnav de SIDA. Se pare că Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, era în evidenţele bolnavilor de SIDA de la vârsta de 3 ani. Mama sa a ascuns însă acest lucru şi l-a lăsat să-şi facă de cap cu mai multe tinere.

“Mama lui este de vină, pentru că nu a spus nimănui. Veneau multe fete pe la el, dar dumneaei nu le-a spus să aibă grijă”, a povestit Nicolae Popa, primarul din Segarcea.

Surse medicale susţin că 40 de persoane au mers la spital să-şi facă analizele, printre care şi fosta iubită a bolnavului, care a fost deja confirmată cu virusul. Fata este internată la spitalul de boli infecţioase din Craiova, după ce a slăbit foarte mult în ultima vreme. O altă fostă iubită ar fi vrut să se sinucidă după ce a aflat că ar fi şi ea infectată. Până acum, însă, nimeni nu a depus vreo plângere la poliţie.

Tinerii din Segarcea au declarat că acesta şi-a infectat iubitele cu bună ştiinţă. Ba mai multe, avea un comportament agresiv, iar după ce întreţinea raporturi sexuale cu fetele le arunca în stradă.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net