Incredibil! Sicriu cu un mort în el pe acoperișul unei parcări

Ultima actualizare:

    Sicriul a fost cocoțat pe grinzile parcării Fiscului Foto: ziuadevest.ro
Sicriul a fost cocoțat pe grinzile parcării Fiscului Foto: ziuadevest.ro

Timișorenii au fost oripilați astăzi când au dat cu ochii de mai multe cranii și chiar de un sicriu cu un corp în el. Acesta se afla cocoțat pe parcarea aflată în fața Fiscului din oraș.

Coșciugul a apărut în această dimineață pe grinzile metalice din parcarea Direcției Generale a Finanțelor Publice Timiș.

Angajații s-au speriat de moarte și s-au gândit la tot ce este mai rău. Așa că au cerut îndepărtarea de urgență a sicriului. Nimeni nu și-a dat seama că totul este doar o glumă și că decorul morbid face parte din cadrul expoziției Instalart realizată de Marius Leonte, Cătălin Bătrânu, Eugeniu Țibuleac, Ilien Duță și Baraka, potrivit ziuadevest.ro.

Sculpturile vor sta în parcarea respectivă până pe 1 noiembrie, deși din aceeași sursă aflăm că organizatorii festivalului Art Encounters, cel mai important eveniment de artă contemporană din România, au declarat că lucrarea morbidă nu face parte dintre instalațiile artiștilor participanți.

Art Encounters, eveniment de artă contemporană

Bienala Art Encounters va transforma Timișoara, pentru 5 săptămâni, într-o imensă scenă de artă contemporană: 13 spații expoziționale găzduiesc concomitent peste 300 de lucrări create de cei 150 de artiști care participă la această ediție. Unul dintre punctele centrale ale acestei ediții este Muzeul de Artă situat în Palatul Baroc din Piața Unirii.

Bastionul Theresia, Casa Artelor, Galeria Calina, Halele Timco și Jecza Gallery completează lista spațiilor convenționale. De maxim interes este expoziția desfășurată la muzeul de Transport Public Corneliu Miklosi de pe Take Ionescu, în fostul depou de tramvaie. Expoziții și evenimente vor avea loc și la Cantina Colegiului Ion Mincu, fosta benzinărie Mol de pe Strada Circumvalațiunii, la Casa ISHO, în fosta Fabrica de Țigarete, respectiv la Uzina de Apă de la Urseni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net