Incredibil! Și morții votează președintele

Ultima actualizare:

    Pe listele speciale au votat și persoane decedate
Pe listele speciale au votat și persoane decedate

CNP-uri greșite sau ale unor persoane decedate. Asta s-a găsit la o primă verificare a listelor speciale, anunță vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu. În plus, o brașoveancă a dat cu ochii pe lista de vot de numele soțului său, mort de patru ani.

Vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, azi, într-o conferință de presă, că ACL a descoperit în București Coduri Numerice Personale greșit completate în listele suplimentare, iar Mihai Atănăsoaie a susţinut că a descoperit CNP-uri ale unor decedați.”Cea mai mare neregulă constatată în București sunt listele suplimentare pe care am început să le verificăm și sunt foarte multe CNP-uri care sunt prost înregistrate. Asta înseamnă că președinții secțiilor de votare care s-au ocupat de înregistrarea pe listele suplimentare a celor care nu erau din secția de votare fie au greșit CNP-ul. Dacă vom constata că sunt mai mult de două CNP-uri greșite, dintre cei care au votat pe listele suplimentare, o să o trecem la rea voință și o să facem plângeri penale împotriva tuturor președinților secțiilor de votare unde CNP-urile sunt greșite”, a spus Atanasiu. El a precizat că ACL deține un soft prin care sunt înregistrate CNP-urile de pe listele suplimentare pentru a descoperi dacă este vorba de vot multiplu. Vicepreședintele PDL București Mihai Atănăsoaie a susţinut că pe listele suplimentare din sectorul 2 din București există CNP-uri ale unor persoane decedate.

Și-a găsit pe liste soțul decedat

Mai mult, o femeie care a mers să voteze la secţia amenajată la Şcoala generală nr. 14 din Braşov a descoperit că numele soțului său ,care a murit în urmă cu patru ani  figurează pe listele electorale permanente, ea făcând o solicitare pentru a afla dacă acesta ”a votat” în primul tur al alegerilor. Braşoveanca a făcut acum trei cereri scrise: una către Primăria Braşov, pentru a fi radiat numele bărbatului din listele electorale, o a doua cerere către Autoritatea Electorală Permanentă, pentru a verifica dacă a votat altcineva în locul acestuia la turul I şi a treia cerere către aceeaşi autoritate, pentru a verifica dacă a votat altcineva în numele ei, deoarece avea actele de identitate expirate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net