Incredibil! Părul Reginei Ana nu a albit niciodată

Ultima actualizare:

    Regina Ana nu a albit niciodată, iarul părul pe care îl vedem în fotografie este natural
Regina Ana nu a albit niciodată, iarul părul pe care îl vedem în fotografie este natural

Sunt multe lucruri pe care nu le știm despre Regina Ana. Și e normal să fie așa. A dorit să ducă o viață simplă și discretă în cei 92 de ani cât a trăit printre noi. Casa Regală a întocmit o listă cu 92 de lucruri inedite pe care nu le-am fi aflat altfel despre Majestatea Sa.

”Regina Ana a României – 92 de fapte în 92 de ani”. Așa se intitulează un articol postat de reprezentanții Casei Regale a României.

De aici am aflat că părul Reginei Ana și-a păstrat culoarea în mod natural, fără să albească vreodată, că nu i-a plăcut să gătească, însă, a fost pasionată de vânătoare.

Tot de aici aflăm că Majestatea Sa a fost o fire sportivă și că a practicat scrima, echitaţia, ciclismul, gimnastica şi înotul.

Singura perioadă, în cei 68 de ani de căsătorie, în care Regina Ana a stat despărțită de mai multe ori câteva săptămâni de Regele Mihai a fost în cei nouă ani în care soțul ei a lucrat ca broker autorizat la Bursa din New York.

De fiecare dată când cuplul regal s-a mutat în casă nouă, prima piesă ascultată a fost Poema Română, de George Enescu, un fel de binecuvântare muzicală a casei.

La Versoix, Regina Ana l-a ajutat adesea pe Regele Mihai la atelierul auto, secondându-l în procesul de reparare și restaurare a jeepurilor.

Regina  vpzut fantome

Regina Ana a văzut, în anii petrecuți în Anglia, de mai multe ori, fantome, în cele două reședințe în care a locuit.

A primit șase prenume la botez, pentru a fi mulțumite toate mătușile regale: Anne, Antoinette, Francoise, Charlotte, Zita, Marguerite.

Toate cele 92 de lucruri indeite din viața Majestății Sale pe puteți citi pe site-ul www.familiaregala.ro.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net