Incredibil: a mers desculţ 30 de kilometri, la zero grade, «îmbrăcat» doar cu o pânză de sac

Ultima actualizare:

    Individul cu comportament bizar a fost preluat de jandarmiFoto: Jandarmeria Neamţ
Individul cu comportament bizar a fost preluat de jandarmiFoto: Jandarmeria Neamţ

Jandarmii montani din staţiunea Durău (Neamţ) s-au confruntat cu o situaţie şocantă. Printr-un apel la 112, înregistrat luni dimineaţă, la ora 7.30, un cetăţean a anunţat că un bărbat gol puşcă şi desculţ, acoperit cu o pânză de sac, se plimbă prin staţiunea montană. Cercetările efectuate au scos la iveală distanţa mare străbătută de individ pe timpul nopţii, dar motivul „plimbării” a rămas învăluit în mister.

„Este vorba despre un bărbat de aproximativ 32 ani din Bicaz, căruia îi lipseau articolele vestimentare, fiind acoperit doar cu o pânză de sac, dezorientat, dar conştient“, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Neamţ. El îşi lăsase maşina în Izvorul Muntelui, la poalele Masivului Ceahlău, şi a străbătut pe jos aproximativ 30 de kilometri. Deşi era desculţ, a reuşit să ajungă în Durău pe un drum recent reabilitat, care traversează Parcul Naţional Ceahlău. Când a fost depistat de jandarmi, era dezorientat şi la limita hipotermiei, pentru că „drumeţia“ a decurs în condiţii meteo ostile, temperatura fiind în jurul valorii de zero grade Celsius. Nemţeanul a suferit doar răni minore, provocate de mersul cu tălpile goale, şi a refuzat să vorbească despre motivul pentru care şi-a abandonat maşina în Izvorul Muntelui şi a pornit pe jos. „Până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă, jandarmii au reuşit să-l acopere cu o folie termoizolantă, i-au oferit un ceai cald şi l-au convins să rămână în maşină, la căldură“, mai arată IJJ Neamţ.

O ipoteză despre demersul bizar al individului constă în faptul că ar fi consumat băuturi alcoolice, scrie adevărul.ro. După ce s-ar fi dezbrăcat, nemţeanul ar fi vrut să se întoarcă în Bicaz pe jos. În loc să coboare pe şosea, el a pornit invers, ajungând în partea opusă, spre staţiunea Durău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net