Incredibil! Iarăși ne-a făcut de pomină în Anglia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un șofer de TIR, înmatriculat în județul Dolj, ne-a făcut de râs în Anglia. A avut ideea să se strecoare pe o străduță foarte îngustă din satul Streatley, Marea Britanie. A rămas înțepenit între două case pe care era la un pas să le deterioreze.

Şoferul unui TIR cu numere de circulație din județul Dolj a încercat să între pe o străduţă îngustă din satul Streatley, în comitatul Berkshire, Marea Britanie, scrie stirileprotv.ro. A rămas însă înţepenit între zidul unei case şi cel al unui pub şi a dărâmat şi un coş din cărămizi.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă (23 noiembrie), iar un român din Marea Britanie, care s-a iudentificat că Mihai B., a semnalat că TIR-ul are numere româneşti. Mai precis, pe imaginile mărite se poate vedea că este vorba despre un camion înmatriculat în Dolj, chiar dacă e utilizat de o firma belgiană care închiriază mijloace de transport.

Echipe de pompieri din Reading şi Oxfordshire şi poliţia locală au intervenit rapid. Au avut însă nevoie de 3 ore şi jumătate că să scoată vehicolul dintre clădiri, scrie aceeași sursă. Şoferul a explicat că a încercat să facă stânga, dar a rămas înţepenit.Potrivit BBC, localnicii au declarat că incidentul li s-a părut ”incredibil”.

”Nu ne-am putut crede ochilor”, a spus un trecător. Oamenii încearcă acum să se asigure că una dintre clădirile lovite nu a fost afectată şi la nivelul structurii de rezistenţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net