Incredibil de la cine primea Udrea milionele din șpăgi!

Ultima actualizare:

    Elena Udrea avea «prieteni» peste totFoto Arhivă Personală
Elena Udrea avea «prieteni» peste totFoto Arhivă Personală

Dezvăluiri șocante au apărut din noul dosar al Elenei Udrea, în care este acuzată de procurorii DNA că ar fi luat șpagă 5 milioane de euro. Banii au fost folosiți, spun ei, în campaniile electorale din 2012, iar în dosar apar și oameni ai străzii care au fost folosiți drept paravan.

Potrivit unor surse judiciare, din informaţiile procurorilor rezultă că Ana Maria Topoliceanu a dus cu sacoșele la PDL bani negri din care au fost sponsorizate campaniile electorale ale lui Silviu Prigoană, la Primăria Capitalei, şi Theodor Paleologu, la Sectorul 1, arată România tv.

Fosta  apropiată a Elenei Udrea le-a povestit anchetatorilor că o parte din şpaga pe care blonda de la Cotroceni i-ar fi cerut-o afaceristului Bogdan Buzăianu, aproximativ 3,5 milioane de euro, a fost dusă chiar de ea cu genţile la sediul PDL şi că banii au fost lăsaţi într-un birou în care se afla Vasile Blaga şi în care a venit ulterior şi Udrea.

Topoliceanu a mai adus în atenția procurorilor faptul a mai existat o tranșă de bani luați din șpăgi care ar fi ajuns la PDL și la Elena Udrea.

21 de oameni ai străzii apar că au făcut donații la PDL

De data asta, drept paravan, au fost folosiți 21 de oameni ai străzii care apara în acte că au făcut donații  importante către PDL.

Aceştia au fost audiaţi la DNA în cadrul unui alt dosar care s-ar afla în instrumentarea procurorilor, mai anunță România tv.

Udrea a stat ieri șapte ore în Parlament, pentru a-şi consulta noul dosar, care are 1.867 de pagini.

Procurorii DNA cer reţinerea şi arestarea ei. Pe de altă parte, Vasile Blaga nu a fost chemat la audieri și nu are nici o calitate în acest dosar răsunător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net