Incredibil! Ce acuzații grave i se aduc unei educatoare

Ultima actualizare:

    La Grădinița nr.9-Veselia, din Vaslui, are loc astăzi ancheta inspectorilor
La Grădinița nr.9-Veselia, din Vaslui, are loc astăzi ancheta inspectorilor

Alte acuzații de violență la o grădiniță din țară. Mama unei fetițe o acuză pe educatoare că i-a lovit fetița și a zgâriat-o, după care ar fi încercat să acopere rana cu fond de ten.

Totul s-ar fi petrecut la Grădinița nr. 9 din Vaslui, iar mama copilului de 4 ani, aflat la grupa mijlocie, a reclamat fapta la inspectorat.

Autoritățile vasluiene au început ieri o anchetă și spun că educatoarea are o altă versiune.

În apărarea sa, ea le-a  spus  inspectorilor că fetiţa ar fi fost lovită de un coleg de grupă, iar ea a intervenit pentru a aplana conflictul. Recunoaște că i-a pus degetul pe zgârietura de lângă ochi, moment în care fetița a simţit că o doare.

”Imediat după incident, doamna educatoare spune că ar fi aplicat  un unguent special pentru zgârieturi pe rana fetiţei, nicidecum cu fond de ten. Noi mâine (n.r.-astăzi) vom merge la grădiniţa respectivă pentru a sta de vorbă cu copiii care au asistat la incident şi vom convoca şi o şedinţă cu părinţii. Este prematur să ne pronunţăm acum cine este vinovat de incident”, a declarat, marţi, pentru News.ro inspectorul şcolar pe învăţământ preşcolar din cadrul ISJ Vaslui, Zoe Popescu.

Dacă se dovedește că femeia este vinovată, riscă să fie dată afară din învățământ.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net