"A încercat să mă violeze în primărie"

Ultima actualizare:

    Adina Samson a fost iubita lui Nichita aproape opt ani
Adina Samson a fost iubita lui Nichita aproape opt ani

Cinci ore a stat Adina Samson (33 de ani), marţi, la DNA, unde a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între ea şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita (58 de ani). Blonda îl acuză pe edil că a vrut s-o violeze, iar acesta a ameninţat-o că scopul lui în viaţă va fi să o distrugă.

Telenovela de la Iaşi, în care protagonişti sunt fostul edil Gheorghe Nichita şi angajata primăriei, Adina Samson, devine tot mai spumoasă, fiind presărată cu imagini interzise copiilor sub 15 ani.

Fosta iubită a edilului din Iaşi le-a povestit procurorilor DNA cum era hărţuită sexual de Gheorghe Nichita
Fosta iubită a edilului din Iaşi le-a povestit procurorilor DNA cum era hărţuită sexual de Gheorghe Nichita

Procurorii DNA au chemat-o marţi pe Samson, fosta iubită a lui Nichita, la Bucureşti pentru a da declaraţii privind plângerea penală depusă de aceasta, în urmă cu o lună. Blonda îl acuză pe Nichita de ameninţare, hărţuire sexuală şi chiar lovire. „În 9 octombrie 2014, aflându-mă în biroul său din Palatul Roznovanu, Gheorghe Nichita a vrut să mă violeze, însă eu am refuzat şi m-am smuls din braţele sale, acesta reproşându-mi: «Nu mă repezi, hai, dă-mi cu ceva în cap», apoi continuând «am apucături animalice, tot ce faci tu e rău»”, a precizat Adina Samson în plângere.

Fosta iubită a lui Nichita mai susţine, în documentul citat, că edilul a început presiunile şi avansurile faţă de ea imediat după ce a fost angajată în primărie, potrivit Mediafax. „Folosindu-se de ascendenţa sa profesională pe linie ierarhică asupra mea, Gheorghe Nichita a demarat o amplă acţiune de încercare de seducere a subsemnatei, în scopul determinării mele să iniţiez o relaţie amoroasă cu el. (...) Din acel moment viaţa mea a devenit un calvar greu de suportat, Gheorghe Nichita având un comportament extrem de agresiv la nivel fizic şi verbal“, spune blonda.

Ea mai arată că ar fi fost pălmuită de Nichita în iulie 2014, în timp ce se aflau într-un apartament deţinut de edil pe un alt nume, în cartierul Podu de Fier din Iaşi. Un ultim episod atribuit lui Nichita de Adina Samson s-ar fi petrecut în ziua de Sfântul Gheorghe, când la un restaurant, în timp ce îşi sărbătorea onomastica, primarul suspendat i-ar fi spus amantei: „Te distrug şi acesta va fi unicul meu scop în viaţă până când moartea ne va despărţi”.

La rândul său, unul dintre avocaţii lui Gheorghe Nichita, Alexandru Chiciu, a declarat că plângerile fostei iubite a primarului par a se suprapune cu termenele pe care acesta le are în instanţă. 

Vila lui Nichita din cartierul Copou din Iaşi
Vila lui Nichita din cartierul Copou din Iaşi

Primarul este în arest la domiciliu

Gheorghe Nichita se află în arest la domiciliu din 8 mai, în dosarul în care este acuzat că ar fi apelat la angajaţii Poliţiei Locale ca să-şi urmărească fosta iubită. Nichita s-ar fi folosit inclusiv de clanul Cordunenilor pentru a-și urmări iubita și a amenințat un bărbat cu care s-a întâlnit aceasta la un moment dat. Primarul municipiului Iaşi a fost suspendat din funcţie pe 22 mai, printr-un ordin emis de prefectul judeţului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net