A început marea «sfârâială» naţională

Ultima actualizare:

    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda

Petreceri de pomină în toată ţara în cel mai aşteptat weekend. Românii au luat cu asalt Litoralul pentru muzică, băi de soare şi grătare. Cei care au rămas acasă de 1 Mai s-au cinstit cu mititei şi bere la târgurile din parcuri.

Litoralul, arhiplin

Vineri şi sâmbătă, gările au fost pline de tineri care au început exodul spre mare. Destinaţia predilectă: Vama Veche, staţiunea rebelă de la malul Mării Negre. Agitaţie mare e şi în Mamaia, unde mii de tineri, chiar şi din afara ţării, au dat buzna la primul festival de muzică al anului: Sunwaves Fest. Peste 40.000 de oameni sunt aşteptaţi în aceste zile la mare.

Mirajul Deltei

Circa 10.000 de locuri de cazare îi aşteaptă pe turişti în Delta Dunării. Localnicii s-au pregătit temeinic pentru cei care vor să „muncească” de zor la grătar. Românii vor fi răsfăţaţi cu ciorbă şi grătar de peşte, dar şi cu saramuri.

„Miticii”, la grătare

Un adevărat festin se “coace” în Parcul Bazilescu din Capitală, unde organizatorii îi aşteaptă pe gurmanzi cu „micul uriaş”, preparat care va fi devorat pe 1 Mai. Bucate alese au fost întinse şi în Parcul Kiseleff, iar în Parcul Izvor, Primăria Sectorului 5 a dat startul festivalului de muzică şi tradiţii balcanice „Yakasha”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net