A început lupta pe averea lui Condrea. Fosta soție cere partajul

Ultima actualizare:

    Dan Condrea deținea cinci companii
Dan Condrea deținea cinci companii

Coincidență sau nu, Dan Condrea și-a întocmit testamentul cu doar două săptămâni înainte să moară. În document apar ca moștenitori copiii săi, dar și actuala nevastă. Fosta soție nu este trecută, așa că a anunțat că va face partajul.

Laura Condrea a fost soția lui Dan Condrea până în 2009. Femeia a povestit că toată averea agonisită de acesta a fost făcută împreună cu ea.

Nu a fost trecută în testament, astfel că are de gând să facă partajul, acum după moartea lui. ”Nu am făcut partajul, dar îl voi cere. Am toate documentele”, a declarat femeia.

”Partajul succesoral se poate face numai în instanță și se face cu moștenitorii acestuia. Ea trebuie să aducă dovada că bunurile din perioada căsătoriei sunt comune și, dacă o va face, se vor împărți la jumătate. Procesul poate dura un an”, a declarat, pentru Click!, avocatul Bogdan Bărbuceanu.

În testament sunt trecuți copiii și actuala soție

În testamentul încheiat în 6 mai, patronul Hexi Pharma scrie negru pe alb că averea sa trebuie să ajungă la cei doi copii, proveniți din ambele căsătorii, iar actuala soție, Uliana Ochinciuc, va primi o parte din bunuri. Acestea sunt trecute într-o anexă a testamentului și se referă, în principal, la afacerile lui.

Despre Laura nu pomenește nici un cuvânt.

"Las fiicei mele Magdalena Condrea și fiului meu David Condrea întreaga mea avere, în afară de cota legala care-i revine doamnei Uliana Ochinciuc", a scris patronul Hexi Pharma în testament. Averea lui Condrea este uriașă. Controla sau era acţionar în România la cel puţin şase firme, majoritatea din domeniul serviciilor medicale, inclusiv un off-shore în Cipru. Afacerile cumulate ale companiilor sale au depăşit 30 milioane de lei în 2014.

Laura Condrea a mai anunțat că are de gând să-și ia fetița acasă, în condițiile în care tatăl avea custodia, iar ea o vedea pe micuță doar în anumite weekend-uri.

”Acum am cerut instituire de urgență a copilului. Nu puteam să cer reîncredințare. Nu mai exista vreo relație între mine și Dan Condrea. Nu răspundea niciodată la mesaje, mailuri și telefoane”, a adăugat femeia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net