A început bătălia ofertelor între restaurante și cluburi pentru Revelion

Ultima actualizare:

    Ștefan Bănică Jr va fi vedeta petrecerii din noaptea de Revelion desfășurată la Palatul Parlamentului
Ștefan Bănică Jr va fi vedeta petrecerii din noaptea de Revelion desfășurată la Palatul Parlamentului

De la restaurante de cartier la cluburi de fițe, de la saloane de nunți la petrecerea chic de la Palatul Parlamentului, românul poate sărbători pe alese trecerea din 2017 în 2018. Ofertele sunt pentru toate gusturile iar reporterii Click vă fac câteva sugestii

Pentru cei care își doresc o noapte de basm există ”La Palat”. Mai simplu, este vorba de petrecerea de Revelion în Palatul Parlamentului, între orele 20.00 și 4.00. Meniul costă între 165 și 225 de euro, în funcție de așezarea la mese și include bucate soficsticate, menite să gâdile papilele gustative ale celor mai pretențioși. La aperitiv avem printre altele ”vol-au vent cu cremă de brânză”, ”terină de porc cu aioli de muștar”, ”terină din brânzeturi cu fructe confiate” și ”canapea cu icre de crap”. Continuăm cu ”pește alb cu rosti de legume” și ”piure de cartofi dulci cu biscuit amaretto și consume de varză roșie”apoi ”sărmăluțe în foi de viță din carne de curcan”. Stați așa că nu este gata! Urmează ”buturugă din mușchiuleț de porc cu crustă de ierburi”și ”cartofi Anna cu legume și reducție de vin roșu” și desert surpriză. Barul este pe sistem open, cu whisky, vermut, gin și cremă de whisky, vin și șampanie, sucurile naturale sau acidulate, cafeaua. De partea artistică se ocupă Ștefan Bănică Jr, Cornel Verban și Orchestra, Wilmark Dance and Show, Dj Radu și Hypnotique Electric Violin.

La un restaurant de cartier, cum este Casa Dante de pe str. Rotundă nr 4C din sectorul 3, meniul costă 320 de lei și primiți la aperitiv printre altele ”ruladă de somon cu sparanghel și blue cheese”,”cocktail de creveți”, ”aspic de curcan cu ouă de prepeliță”și”piept de rață afumat cu rucola și parmezan”. Apoi pește,”file de porc caramelizat și piure de măr verde picant” și ”pulpă de rață confiată și varză călită cu măr” iar la sfârșit desert. Barul este și aici sistem open bar, cu băuturi din toate gamele. Programul artistic este susținut de un Dj.

Vreți ceva mai tineresc? Atunci poftiți în Centrul Istoric, la Club Mojo pe str Gabroveni nr 14. Aici, petrecerea costă 280 de lei iar în banii ăștia aveți karaoke și muzică live, mâncare (bufet suedez)și băutură (open bar) sau după principiul ”cât puteți duce”. Primiți și cocktailuri și tequila.


    Delia va cânta împreună cu mama ei, Gina (artistă de muzică populară) de Revelion
Delia va cânta împreună cu mama ei, Gina (artistă de muzică populară) de Revelion

Îți place să petreci la un  ballroom cu o mare vedetă și mama ei? Atunci Click! îți dă o idee: ”Jubile Concept”din str. Emil Racoviță nr 7 unde dai 499 de lei dar mănânci bine și o vei asculta pe Delia cântând cele mai tari șlagăre ale ei iar pe Gina Matache, nimeni alta decât mama ei, cântând muzică populară de îți vor pleca picioarele singure. La aperitiv primiți ”antricot de vită maturat pe chips de pâine cu sos de busuioc”, ”mousse de brânză roquefort cu nuci pecan” și alte bucate asemenea. Urmează ”șalău cu reducție de vin și tarhon, servit cu ciuperci și legume cu susan prăjit” și ”vită pe pat de cartofi fondant cu mousse de foie gras” și ”curcan cu pudră de pesto, servite cu piure de dovleac”. Nu lipsesc băuturile, sucurile și cafelele la discreție.

În sfârșit, pentru cei care vor un revelion cu lăutari, la Mia Musica pe Șos Orhideelor nr 1, în sectorul 6, puteți asculta muzică live cu cei mai tari artiști în domeniu iar cât despre mâncare vă spunem doar că o să fie sub formă de platouri reci și calde toate cu specific tradițional românesc. Intrarea este 350 de lei.

Oriunde vă duceți și indiferent ce o să faceți Click! vă urează distracție plăcută

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net