Începe cel mai tare concurs! “Abia aştept să joc iar la Click!MANIA”

Ultima actualizare:

    Tânăra care a câştigat anul trecut  o supermaşină la concursul nostru le urează succes cititorilor Click!Foto: Roberto Sălceanu
Tânăra care a câştigat anul trecut o supermaşină la concursul nostru le urează succes cititorilor Click!Foto: Roberto Sălceanu

Primăvara asta se numără premiile! Concursul care a făcut mii de români fericiţi se întoarce de vineri, 27 martie, cu noi surprize. Click!MANIA ţi-a pregătit 6.633 de premii, în valoare de peste 520.000 de lei.

Ani la rândul, Click!MANIA a adus bucurie în casele românilor. Acum au mai rămas doar trei zile până la debutul celei de-a 13-a ediţie a concursului nostru. Norocoşii care au pus deja mâna pe lozurile norocoase la ediţiile trecute abia aşteaptă să-şi încerce iar norocul la cel mai iubit concurs. Printre ei se numără şi bucureşteanca Bianca Cristina Zamfira (18 ani), cititoarea noastră care a câştigat la a 11-a ediţie a concursului Click!MANIA un superb Citroën C-Elysée, în valoare de 65.567 de lei. “Mă bucur enorm că acest concurs revine. Click!MANIA a făcut mulţi oameni fericiţi şi era timpul să ne bucurăm din nou de premiile voastre. Le urez mult succes cititorilor Click! O să-mi încerc iar norocul la loz, deşi tata mi-a zis că e rândul lui să câştige. El s-a şi abonat la Click!”, ne-a spus tânăra râzând. În urmă cu jumătate de an, bucureşteanca s-a urcat pentru prima dată la volanul maşinuţei sale în calitate de şofer. “Primul drum l-am făcut la bunici, în Corbeanca, şi am fost tare entuziasmată. Abia aşteptam să-mi iau permisul ca să mă pot bucura de Bia mea”, ne-a mai spus tânăra, care şi-a pus la maşină BYA şi numărul 303, data ei de naştere (30 martie). Şi tu poţi avea norocul ei! Tot ce trebuie să faci este să cumperi zilnic ziarul tău preferat şi să verifici lozul. Primul apare vineri, iar dacă nimereşti trei simboluri identice ai câştigat.

Uite ce poţi câştiga!

Ca de fiecare dată, am pregătit premii fabuloase. Lozurile Click!MANIA îţi pot aduce două supermaşini Honda Civic (în valoare de 96.477 lei/fiecare), premii în bani (10 lozuri a câte 5.000 lei, 45 de lozuri a câte 1.000 lei şi 350 de lozuri a câte 300 lei), telefoane de ultimă generaţie, oale de bucătărie cu semi-presiune şi taloane de reduceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net