Incendiul de la club Bamboo nu a fost lichidat! Procurorii nu au putut să intre să ridice documente

Ultima actualizare:

    Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineaţă la clubul Bamboo din CapitalăFoto: DSU
Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineaţă la clubul Bamboo din CapitalăFoto: DSU

Procurorii au fost, duminică, la clubul Bamboo, dar nu au putut intra pentru că incendiul nu a fost încă declarat lichidat. Anchetatorii au declarat că, din datele de până acum, nu există indicii ca incendiul să fi fost declanşat de o mână criminală. Ei au spus că fac audieri începând de sâmbătă, că au luat documente de la ISU, Primăria şi Poliţia Locală Sector 2, precum şi de la spitalele în care au ajuns cei din local în urma incendiului şi că îl vor cita şi pe patronul clubului.

Anchetatorii au spus că au venit duminică la locul incendiului pentru a evalua situaţia şi a găsi cea mai bună soluţie tehnică pentru cercetarea zonei.

Deocamdată, ei nu au putut intra în clubul propriu-zis pentru că pompierii nu au declarat incendiul lichidat, iar structura nu permite să se intre în condiţii de siguranţă. "Din păcate, structura şi locul nu ne permit să intrăm. Pompierii care sunt prezenţi de ieri (sâmbătă -n.r.) aici nu au declarat lichidat incendiul, deci nu se poate pătrunde. Am fost şi ieri, am venit şi azi ca să facem o evaluare pentru a găsi cea mai bună soluţie tehnică pentru a putea intra şi a ne desfăşura activităţile specifice, în special cercetarea la faţa locului”, au declarat anchetatorii.

Potrivit acestora, este prematur de spus de unde a pornit incendiul, însă au precizat că până acum nu există niciun indiciu că ar fi vorba despre ”o mână criminală”.

Audierile au început de sâmbătă, fiind date declaraţii de angajaţi şi clienţi ai clubului. Audierile continuă duminică şi în zilele următoare.

Întrebat dacă patronul clubului va fi audiat, procurorul de caz a spus că acesta va fi citat procedural şi că vor fi anchetate toate persoanele care au legătură cu clubul. El a adăugat că, pentru ziua de duminică au fost citate în jur de zece persoane, dar că acestea vor merge la audieri şi în funcţie de posibilităţile lor. "Locul e complet distrus, nu ştiu ce vom găsi acolo. În funcţie de ce se va găsi la faţa locului vom proceda în consecinţă. S-au cerut şi obţinut mare parte din actele medicale, întocmite la nivelul spitalelor. Am solicitat şi primit în cursul zilei de ieri (sâmbătă - n.r.), acte de la Primăria Sectorului 2, de la Poliţia Locală a Sectorului 2, de la ISU şi de la unităţile medicale unde au fost internaţi pacienţii”, au adăugat ei.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net