Incendiu puternic lângă un club din Floreasca!

Ultima actualizare:
Cortul de la Chaboo a ars în intregime
Cortul de la Chaboo a ars în intregime

Un incendiu puternic a cuprins terenul din fața unui club din Floreasca, joi (4 august). Șase autospeciale ISU intervin pentru a stinge flăcările. Incendiul ar fi pornit din cauza unei vegetații uscate care a fost aprins în apropiere de incinta clubului.

Update: Incendiul a fost stins după mai multe ore în care pompierii s-au luptat cu flăcările. Din fericire, nu au existat răniți, însă Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU București, a anunțat că cortul din profile metalice si prelata din zonă au fost complet distruse.

Pompierii se luptă să stingă incendiu izbucnit lângă clubul Chaboo. Autoritățile susțin că nu există un pericol real ca focul să se extindă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Au fost degajări mari de fum. Incendiul s-a manifestat la un cort în care se găseau materiale plastice și lemnoase. Zona afectată este de 200 de metri pătrați.


    Cortul de la Chaboo a ars în intregimeFoto: ISU
Cortul de la Chaboo a ars în intregimeFoto: ISU

A ars cortul alcătuit din profile metalice și învelit cu o prelată. În interiorul cortului se găseau materiale lemnoase și plastice. Totodată, a ars aproximativ 100 de metrii pătrați de vegetație uscată. Cea mai apropiată clădire se află la o distanță de aproximativ 30 de metri. S-a luat măsura de protecție a clădirilor învecinate prin realizarea unui dispozitiv circular în jurul focarului. În acest moment se lucrează pentru lihidarea micilor focare, dar nu mai sunt probleme. Deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net