Incendiu la un hotel din Predeal. 120 de oameni au fost evacuaţi

Ultima actualizare:

    Focul a izbucnit în camera centralei termice a Hotelului Rozmarin
Focul a izbucnit în camera centralei termice a Hotelului Rozmarin

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, într-un vestiar de la demisolul Hotelului Rozmarin, din staţiunea braşoveană Predeal, anunță News.ro Toţi cei 120 de turişti aflaţi în unitate au fost evacuaţi, două persoane primind îngrijiri medicale.

Focul s-a aprins în camera în care se află centrala termică, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit.

Patru autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au intervenit pentru stingerea incendiului, iar patru echipaje SMURD au ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale în caz de nevoie.

Pompierii au izolat şi lichidat rapid incendiul, înainte ca flăcările să se extindă la resturantul sau la camerele hotelului.

În urma incendiului, două turiste, una de 68 de ani, din Germania, şi una de 70 de ani, din Franţa, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, una dintre femei s-a intoxicat uşor cu fum, iar cea de-a doua a suferit un atac de panică, turistele neavând însă nevoie de spitalizare.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net