Incendiu la un depozit de reziduuri periculoase din Braşov

Ultima actualizare:

    Incediul a izbucnit în urma unui scurtcircuitcaptură Romania TV
Incediul a izbucnit în urma unui scurtcircuitcaptură Romania TV

Un depozit cu reziduuri periculoase din judeţul Braşov a fost cuprins de flăcări. Două hale pline cu vopseluri şi solvanţi au sărit în aer. Pompierii au intervenit cu 20 autospeciale.

Peste 100 de pompieri şi voluntari s-au chinuit mai bine de zece ore să stingă flăcările care au izbucnit la un depozit cu reziduuri periculoase din Braşov, potrivit romaniatv.net.

Incendiul s-a produs, sâmbătă seara, în urma unui scurtcircuit. Focul s-a aprins rapid din cauza reziduurilor din interior, iar două hale în care erau butoaie pline cu vopseluri, uleiuri şi solvanţi au sărit în aer. Pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi a ars tot, iar flăcările au atins câţiva metri înălţime. Operaţiunea pompierilor a fost extrem de dificilă. Fiind vorba despre reziduuri de magneziu, flăcările nu au putut fi stinse cu apă sau spumă, ci doar cu nisip sau praf de ciment.

"Intervenţia a fost periculoasă, a trebuit să intervenim repede. Era foarte mult material combustibil, material lemnos şi am reuşit să localizăm incendiul", a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt la ISU Braşov, pentru romaniatv.net.

Depozitul se află la 200 de metri de şoseaua care leagă Râşnov de Predeal, iar din cauza fumului gros, poliţiştii au monitorizat circulaţia. Din fericire, când a izbucnit focul, nu se afla nimeni în depozit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net