Incendiu într-un club din Constanţa. 20 de persoane evacuate

Ultima actualizare:

    foto: captură video
foto: captură video

La două zile de la tragedia din clubul bucureştean “Colectiv”, sirenele pompierilor s-au auzit şi la Constanţa. Un incendiu de proporţii a izbucnit la Casa de Cultură din Constanţa duminică seara (1 noiembrie). Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că este vorba despre un incendiu la Culture Pub, localul care funcţionează la subsolul Casei de Cultură.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 20.00. Incendiul ar fost provocat de un scurtcircuit la panoul electric de la “Culture Pub”, scrie Adevărul.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de Poliţie, Pompieri şi SMURD. Un martor a povestit că flăcările ar fi pornit din sala din stânga a clubului. Lumina s-a  stins şi clienţii, care discutau despre incendiul de la Bucureşti, au crezut iniţial că e vorba de o glumă proastă. Angajaţii clubului le-au cerut oamenilor să părăsească imediat localul, iar aceştia au ieşit fără incidente din incintă. La faţa locului au ajuns imediat familiile şi prietenii celor care au fost în club. Erau îngrijoraţi că aceştia nu răspund la telefon.

„Echipe de la pompieri fac căutarea obişnuită. Să nu mai fie persoane în interior. Din ce am înţeles până acum, nu sunt probleme. Însă este posibil să se schimbe situaţia”, a spus Raed Arafat, într-o intervenţie telefonică la B1 TV. De asemenea, a precizat că în local se aflau cinci persoane, însă, potrivit unui martor, la Culture Pub erau prezente în jur de 20 de persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
image
actualitate.net
image
actualitate.net