Incendiu într-un bloc-turn din sudul Capitalei. Oamenii au fost evacuaţi

Ultima actualizare:

    Incendiul a fost stins imediat de pompieri
Incendiul a fost stins imediat de pompieri

În dimineața zilei de sâmbătă, 17 martie, s-a produs un incendiu la etajul 19 al unui bloc-turn din sudul Bucureștiului, mai precis din zona Berceni. Persoanele au fost evacuate și nimeni nu a prezentat vreo rană.

Update 14.00: Incendiul a fost stins de pompierii care au intervenit cu autoscări. La etajul al 19-lea, acolo unde a izbucnit incediul încă se vede fum. 

Incendiul a avut loc în clădirea Monaco Towers, potrivit Digi24. Purtătorul de cuvânt ISU București a mărturisit că a fost afectată o suprafață semnificativă din clădire, însă nu a fost nevoie ca persoanele din jurul blocului să fie la rândul lor evacuate. 


    Mai multe persoane au fost evacuate
Mai multe persoane au fost evacuate

„Posibil să fie mai multe persoane prinse la etajul 19. În acest moment pe etajeul respectiv sunt echipele de salvare. Au scos persoanele din încăperile in care au căutat. Această activitate va mai dura. Toate persoanele care au fost evacuate nu au prezentat ncio rană. Nu știm exact de la ce a pornit totul. Au fost trimise autospeciale. O parte dintre persoane au părăsit singure clădirea. Nu a fost nevoie evacuarea proprietăților apropiate de cartierul Berceni”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU București, Daniel Vasile. 

image
image
image
image
image
image
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net