Încă un ministru din guvernul Cioloş pe făraş

Ultima actualizare:

    Achim Irimescu, ministrul Agriculturii
Achim Irimescu, ministrul Agriculturii

Guvernul lui Dacian Cioloș va mai suferi o pierdere. După demisiile miniştrilor Muncii şi Fondurilor Europene, Achim Irimescu ar urma să părăsească ministerul Agriculturii.

Potrivit unor surse citate de B1 TV, locul său ar urma să fie luat de Sorin Chelmu, actualul secretar general al Guvernului. Şi ministrul Culturii este pe făraş. Vlad Alexandrescu şi-a anunţat pe Facebook demisia, însă aceasta nu a fost încă acceptată oficial.

În cele şase luni de mandat ca ministru al Agriculturii, Achim Irimescu a reuşit să iasă în evidenţă în două scandaluri. El a fost criticat pentru afirmaţiile despre producătorul de lactate Brădet, despre care a spus că ar fi sursa infectării copiilor din Argeş cu bacteria E.coli. Ulterior, Irimescu a surprins cu o declaraţie în care susţinea că, în ultimii cinci ani, din România au ieşit "cu camionul" 35 de miliarde de euro.

Ministrul fost criticat pentru afirmaţiile sale inclusiv de către premierul Dacian Cioloş.

În locul lui Achim Irimescu ar urma să vină Sorin Chelmu, actualul secretar general al Guvernului, care a mai deţinut funcţiile de secretar general în Ministerul Agriculturii şi la Departamentul pentru IMM în Guvernul Ponta IV. Acesta a fost audiat la DNA în luna februarie, "într-un dosar al unei rude", potrivit propriei declaraţii.

Şi alţi ministri au părăsit barca lui Cioloş. Este vorba de ministrul fondurilor europene, Aura Răducu, şi despre ministrul muncii, Ana Costea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net