"Îmi schimb maşina cu banii de la Click!"

Ultima actualizare:

    Costel Pepene (41 de ani) a pus mâna pe cel mai râvnit loz Click!MANIAFoto: Roberto Sălceanu
Costel Pepene (41 de ani) a pus mâna pe cel mai râvnit loz Click!MANIAFoto: Roberto Sălceanu

Unul dintre cele mai râvnite lozuri Click!MANIA a fost descoperit zilele trecute de un slătinean. Costel Pepene este norocosul care a pus mâna pe 20.000 de lei. Bărbatul nu-şi mai încape în piele de fericire şi spune că în sfârşit va putea să-şi schimbe maşina.

Costel Pepene (41 de ani) a venit de la Slatina să ne anunţe marea veste: a câştigat 20.000 de lei la cel mai tare concurs al toamnei. În cei 178 de kilometri pe care i-a străbătut până la Bucureşti s-a gândit cum de a dat un aşa noroc peste el. “Nu-mi vine să cred nici acum că am câştigat banii ăştia. Parcă e un vis. E primul câştig din viaţa mea, şi ce câştig!”, ne-a spus slătineanul, care lucrează ca agent de pază la un spital din oraş. Norocul l-a lovit vineri, când a mers ca-n fiecare zi să-şi cumpere Click! de la chioşcul din apropierea locului de muncă. “Când am dezlipit lozul am amuţit. Le-am arătat colegilor, care mi-au spus să sun mai repede la telefonul de concurs!”, ne-a mai spus câştigătorul. Bărbatul nu se descurcă prea bine cu banii, mai ales că are un salariu de aproape 700 de lei. “Am dat 1,5 lei pe ziar şi am câştigat salariul pe aproape 2 ani şi jumătate”, ne-a declarat râzând slătineanul.Costel este divorţat şi are o fetiţă de 12 ani, cu care petrecere două weekend-uri pe lună. “Nu i-am spus fetiţei de câştig, aş vrea să-i fac o surpriză, mai ales că pe 30 noiembrie e ziua ei de nume. O să-i cumpăr un cadou frumos, iar cu restul o să-mi îndeplinesc şi eu o mare dorinţă. Vreau să-mi schimb maşina şi deja strânsesem nişte bani, iar acum cu cei câştigaţi la Click!MANIA îmi pot schimba în sfârşit Dacia mea din 1999. Nici de colegi nu uit şi o să-i cinstesc cum se cuvine”, ne-a mai spus Costel.

Au mai rămas 4 zile de concursMai avem pentru tine mii de premii: bani, televizoare, telefoane, tablete şi multe alte surprize. Mai sunt doar 4 zile de concurs, aşa că nu rata şansa de a ne lua premiile. Cumpără Click!, verifică lozul şi vezi dacă ai câştigat. Pentru revendicarea premiului sună la 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 şi 0318.603.428, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul norocos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net