«Îmi renovez casa cu banii de la Click!MANIA»

Ultima actualizare:
Stelian Oprea a câştigat 300 de lei. „E  primul meu câştig! Dacă până acum eram sceptic,  acum o să cumpăr ziarul cu toată încrederea”, ne-a  spus Stelian, care e administrator de bloc.
Stelian Oprea a câştigat 300 de lei. „E primul meu câştig! Dacă până acum eram sceptic, acum o să cumpăr ziarul cu toată încrederea”, ne-a spus Stelian, care e administrator de bloc.

Cumperi ziarul preferat şi câştigi cu Click!MANIA. Cristian Berechet (39 de ani) din Alexandria (Teleorman) a pus mâna pe un loz de 5.000 de lei.

“Ăsta da noroc! Vreau să-mi renovez casa, iar banii ăştia sunt mană cerească! O să zugrăvesc, o să-mi schimb uşile şi dacă mai rămân ceva bani o să merg în concediu la mare”, ne-a spus cititorul nostru fidel, care lucrează ca agent de vânzări.

Şi tu poţi avea norocul lui! Poţi câştiga două super maşini Honda Civic, lozuri cu bani (5.000 lei, 1.000 lei şi 300 lei), telefoane, oale de bucătărie şi mii de alte surprize. Premiile le revendici la numerele  0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 şi 0318.603.428, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător şi în săptămâna de valabilitate a revistei Click! pentru femei.


    Stelian Oprea a câştigat 300 de lei. „E  primul meu câştig! Dacă până acum eram sceptic,  acum o să cumpăr ziarul cu toată încrederea”, ne-a  spus Stelian, care e administrator de bloc. Foto: Click!
Stelian Oprea a câştigat 300 de lei. „E primul meu câştig! Dacă până acum eram sceptic, acum o să cumpăr ziarul cu toată încrederea”, ne-a spus Stelian, care e administrator de bloc. Foto: Click!

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc 2.770.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie TOP SHOP 60% REDUCERE verifică produsul Top Shop la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Poţi câştiga oale cu strat ceramic, set penă şi pătură, mocasini, plăci de păr sau seturi pentru îngrijirea maşinii.

Unde suni dacă ai talon de reducere

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net