Îmbracă-te şi tu ca Prinţesa Kate cu 700 de lei

Ultima actualizare:

Poţi fi prinţesă în fiecare zi, fără să te îmbraci în rochii de bal. Nu-ţi trebuie nici sânge albastru, nici vreun cap încoronat alături. Cel mai simplu e să arunci un ochi în garderoba personală a îndrăgitei Prinţese Kate şi să încerci să-i copiezi ţinutele în funcţie de bugetul tău. Noi îţi dăm câteva sugestii.

Lumea o adoră pe Kate Middleton (34 de ani)! Soţia prinţului William a reuşit încet-încet să intre în inimile britanicilor care au divinizat-o ani la rând pe regretata Diana, supranumită şi “Prinţesa Inimilor”. Nici nu ai cum să nu o placi pe simpatica brunetă cu zâmbet perfect. 

Chiar dacă face parte din Casa Regală, are propriul designer şi poate purta cele mai scumpe haine. Ducesa de Cambridge surprinde prin simplitatea adoptată în stilul vestimentar. Recent, a fost surprinsă la shopping pe străzile din Chelsea, Marea Britanie, într-o ţinută simplă, care poate fi reprodusă cu uşurinţă şi cu haine pe care le găsim la noi în magazine. Ce-i drept ţinuta prinţesei sărea de 17.000 de lei, potrivit celor de la Daily Mail. Se poate însă reproduce o ţinută asemănătoare chiar şi cu un buget de 20 de ori mai mic. Kate poartă rar mai mult de două culori simultan şi nu optează pentru nuanţe ţipătoare.

simeon stalpnicul png

Soţia prinţului William alege întotdeauna bijuterii puţine şi discrete. După două naşteri, arată impecabil, aşa că nu se sfieşte să poarte colanţi. În imaginea surprinsă de fotoreporterii britanici, prinţesa s-a îmbrăcat complet în negru şi a optat pentru o pereche de adidaşi albi cu dungi roşii. Pentru a compune o ţinută identică ai nevoie de o geacă neagră, un pulover de lână cu guler, colanţi, adidaşi albi, iar ca accesorii: o pereche de cerceii cu perlă şi o geantă. Am tras linie la ce-am găsit în magazine şi dacă optăm pentru cele mai ieftine variante, o ţinută ca a prinţesei se poate “achiziţiona” cu aproape 720 de lei. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net